Aktywne Wpisy
BozenaMal +222
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Tak, mam teraz puste kółko na ręce xD
#depilacja #golenie #higiena
Korzystaj z mądrości innych i nie rób tego
ja użyłem 2x pod rząd bo za 1 razem dałem za mało i nic mi nie jest. zależy jak delikatną skórę kto ma pewnie.
NAJWIĘKSZA zaleta to jak włoski odrastają to nie swędzą... rosną odrazu "miekkie" a nie s--------y jak na twarzy zarost 2 dniowy igły.
cykałem się jak p------y przed tym a skończyło się jako musthave w szafeczce łazienkowej,
K---a, XXI wiek 2020 a mireczki odkrywaja kremy do depilacji xDDD
Chyba wam poradnik zrobie jak sie depilwac kremem, bo jak widze ze ludzie oparzen od kremow dostaja, to kisne z moja rozowa xDD
@w__w: @karacz: ze zdjęciami lub filmikiem bo my głupie mirki som
Komentarz usunięty przez autora
@w__w: K---a nawet nie widziałem, że coś takiego istnieje XD A już ostatnio się nosiłem z zamiarem kupna jakichś plastrów na plecy. Przecież to rozwiązuje wszystkie problemy na świecie!
ziom to jest rozcieńczony kret w kremie xD
Ja to się nie p------e. Lecę maszynką na żyletki od góry do dołu :D
@w__w: Rób poradnik i wołaj. Jakby mi ktoś 5 minut temu powiedział, że jest coś takiego jak krem do depilacji to bym wyśmiał go. Rozumiem wosk, ostrze, lasery, zapalniczkę, ale krem? ( ͡° ͜ʖ
Komentarz usunięty przez moderatora
@petarda: są specjalne do tego