Za czasów poprzedniej generacji konsol Sony co rusz wydawało gry quizowe. Seria Buzz! rozrosła się do kilkunastu części, co pozwalało sądzić, że tego typu produkcje cieszą się dużą popularnością. Obecna generacja przyniosła jednak stagnację i na dobrą sprawę wypuszczono tylko jedną taką grę: Wiedza to potęga. Wobec niedostępności PlayStation Now w Polsce, a tym samym niemożliwości zagrania w Buzzy!, dla posiadaczy PlayStation 4 jest to jedyna quizowa gra na rynku. Czy warto się z nią jednak zapoznać? Recenzja gry Wiedza to potęga #gry #ps4 #grajzwykopem #nerdheim
@Nerdheim: potencjał jest , produkcji prawie żadnych, mi najbardziej brak dodatkowych miejscówek i nowych pytać do "To jesteś Ty" rewelacyjna produkcja na spotkania.
@Nerdheim: Szczerze mówiąc grałem dużo w wiedza to potęga, dekady dają jeszcze radę ale podstawka nie powala. Ja wolę szczerze Trivial Pursuit Live! - mimo że ubisoft, mimo że tylko na padzie i tylko po angielsku, mimo że nie powala w ogóle to system pytań jest ciekawszy i dużo większe replayability - i tylko chyba 2-3 pytania się powtórzyły mimo częstej gry więc bazę mają solidną.
@Nerdheim Gra jest całkiem ok, ale po kilku rozgrywkach zaczyna irytować gadanie prowadzącego i powolne animacje, co trochę przeciąga rozgrywkę. Dekady trochę to naprawiają, ale za to mają małe zróżnicowanie kategorii.
Za czasów poprzedniej generacji konsol Sony co rusz wydawało gry quizowe. Seria Buzz! rozrosła się do kilkunastu części, co pozwalało sądzić, że tego typu produkcje cieszą się dużą popularnością. Obecna generacja przyniosła jednak stagnację i na dobrą sprawę wypuszczono tylko jedną taką grę: Wiedza to potęga. Wobec niedostępności PlayStation Now w Polsce, a tym samym niemożliwości zagrania w Buzzy!, dla posiadaczy PlayStation 4 jest to jedyna quizowa gra na rynku. Czy warto się z nią jednak zapoznać?
Recenzja gry Wiedza to potęga
#gry #ps4 #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_15994731281rLCvOtDMBl7Q2o7ceZPmp.jpg
Pobierz