@AntyLiroy @quaz2020 @zadymiarze @Hurytig spodziewałem się tutaj tego, nikt nie lubi isamu XD wykopki już dały wyrok kek, jak dla mnie bardzo wyrównana walka by była, obaj lubią parter, nic lepszego w tej federacji nie zobaczymy
@willyfog: No byłaby owszem, tylko najpierw isamu chciał rywali w swoich warunkach fizycznych, a teraz z kolei mówi, ze chce kogoś z kim ma konflikt XD
@willyfog zobaczymy, tylko że ktoś z istotnych osób w fejmie wspomniał gdzieś, że wiewiórka i hasan to nie fejmy tylko ludzie z polecenia można ich nazwać "pół zawodowcami" i mają oddzielną kategorie a fejmy nie będą z nimi walczyć. Real talk tylko nie pamiętam kto dokładnie i gdzie to powiedział ale pamiętam te słowa. Ile w tym prawdy to nie wiem
@zadymiarze no to już druga strona. Napewno sportowo bysmy nie narzekali na brak poziomu, lipa że nie dojdzie do tej walki, widząc umiejętności obu, bo są duże
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link