Aktywne Wpisy

Aowe +198
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +18
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie

#kiciochpyta #informatyka #elektronika
źródło: comment_159921759496p39PZ3Gp8pFynhwqiXLf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A tak serio to jeśli ładowarka ma na wyjściu większe natężenie i napięcie to możesz spalić pena.
Po podłączeniu do kompa świeci (LED sterowany szyną danych).
Oczywiście wszystko działa.
źródło: comment_1599232254uAqYqPFSqXxjMPlGKxKCIi.jpg
Pobierzźródło: comment_1599232573w6VO4DdeUMZE5FsDerJa0E.jpg
PobierzWyższe napięcia tylko w niektórych nowych ładowarkach, po negocjacji.
@EugeniuszGeniusz: co rozumiesz przez natężenie? Maksymalne jakie może dać ładowarka jeśli urządzenie będzie tyle chciało? Prąd przy danym napięciu zależy od rezystancji obciążenia. Ładowarka nie może tak po prostu dać dowolnego natężenia. Prawo
@HenryMorgan:
źródło: comment_1599236426xtl7P7vfqZ2TTjUZouYmuS.jpg
PobierzI robi się tak ładowarki. Fast charging często opiera się na większym napięciu, ale jest ono podawane dopiero, jak już wspomniane było wyżej, po negocjacji.