Wpis z mikrobloga

Nie dostaniesz oficjalnej "zmiany płci" bez konsultacji z psychologami, specjalistami itd.

@L3gion: to se podam Polskę do Sztrazburga że mnie dyskryminują.

Już wystarczy że żeby zarejestrować związek wyznaniowy to urzędas musi klepnąć czy twój zmyślony przyjaciel jest wystarczająco zmyślony (tym od potwora spaghetii się nie udało) a teraz jeszcze inny doktor stwierdza czy wystarczająco mocno czuję się kobietą.

I dlaczego mam prawa wymagać w debacie publicznej żeby mówiono do mnie
  • Odpowiedz
I dlaczego mam prawa wymagać w debacie publicznej żeby mówiono do mnie jak do kobiety ale żeby emeryturę wcześniejszą dostać to muszę iść do psychologa?

@Morf: Bo jednego wymagasz od zwykłych ludzi a kwestie prawne ustala pan państwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale widzę że próbujesz być śmieszny na siłę więc eluwina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
bez oficjalnego stanowiska psychologa sobie to wszystko wymyśliły?

@Nikczemny_Pomidor: Bez oficjalnego stanowiska nie załatwisz oficjalnych urzędowych spraw bo pan państwo musi sprawdzić czy nie cwaniakujesz dla korzyści jak emeryturka, więcej wiadomości po 20. To nie oznacza że ich uczucia nie są prawdziwe. Ale mam wrażenie że jesteś jednym z tych co nawet po prośbie mówili by do kolegi po "staremu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Bo jednego wymagasz od zwykłych ludzi a kwestie prawne ustala pan państwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@L3gion: Czyli policjant jako funkcjonariusz publiczny musi się do takiej osoby zwracać tak jak jest w dowodzie osobistym? A nauczyciel w państwowej szkole? A co z dziennikiem lekcji który jest dokumentem urzędowym w rozumieniu art. 76 § 1 k.p.a., rozumiem można tam każdą bzdurę wpisać i to co kto sobie
  • Odpowiedz