Aktywne Wpisy
SmugglerFan +184
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +67
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #prad #gdansk #trojmiasto #energetyka
Szwagier był miesiąc po mnie, wiedział już na co uważać, to i tak mu wmawiali że G11 już nie można wybrać xd
Także powodzenia
I będzie do wyboru „taryfa operatora” - czysta G11. Wchodząc normalnie z głównej strony oczywiście jej nie ma, tylko z jakimiś dodatkami
Po wejściu w podany przez Ciebie link, przejściu przez 2 podstrony formularza w menu wyboru "opcji dodatkowych" faktycznie pojawia się jeden wybór więcej, który wskazuje "0zł opłaty handlowej". Nie jest możliwe znalezienie tego "normalnie" użytkując stronę energii - to jest s-----------o trzeba powiedzieć. Już zmieniam tą z "korzyściami" na normalną, dramat że tak to wygląda.
Chyba z godzinę rozkminiałem jak wybrać czyste G11. Na stronie po dojściu do końca formularza jak się nie wybierze dodatków to dostaje się komunikat że "należy wybrać opcje dodatkowe" - bez nich nie puszcza dalej.
Dopiero z tego linku jak się jeszcze raz przejdzie wypełnianie to mamy dostępną "smutną panią" z normalną taryfą.
Jeszcze raz wielkie dzięki za inka
Komentarz usunięty przez autora
Mirki pomocy. Mam taryfę G11k i chciałem zmienić na czystą G11 - wchodzę na formularz https://www.energa.pl/dom/formularze-taryfowe/formularze-osd/zmiana-grupy-taryfowej.html wypełniam dane, wybieram G11 i w podsumowaniu jest ok. Niestety przy "korzyściach" jest * i formularz nie chce mnie puścić dalej dopóki którejś z nich nie wybiorę. Jak to ogarnąć? Dołączam screena
Komentarz usunięty przez autora
Przez