Aktywne Wpisy
SmugglerFan +104
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +93
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
OK, teraz faktycznie mnie zainteresowali.
#gry #crpg #wasteland #wasteland3 #fallout #bethesdasucks
@Bethesda_sucks: No miałem zlać temat, ale coś takiego. Jeszcze jak będzie bez bugów to wykładam kasę i RDR2 idzie w odstawke. O ile jest z polskimi napisami, bo nie mam siły na crpg po angielsku
Co do interpunkcji to widziałeś oryginał? Ta gra się nie sili na bycie poematem językowym, są gry słowne, jak u sprzedawcy "Taiwan Jones" pierwszym mieście który wrzuca wstawki rybackie "mój sklep oferuje fiszystko czego zapragniecie, zanurkujcie dalej" a jak chcesz coś kupić to rzuca "dorszkonale".
I tego jest sporo.
Przypomnial mi sie kolejny potworek. Mozna wybrac perka "stoner", ktory nie zostal nawet przetlumaczony w tej wspanialej polskiej wersji. Pogram jutro, to moge poszukac co glupszych rzeczy, ale raczej nie bedzie mi sie chcialo.