Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 280
Jestem lewakiem czy prawakiem ?
- Jestem za aborcja w każdym przypadku
- Za małżenstwami/związkami osób LGBT
- Przeciwko karaniu ludzi bo powiedzieli m----n albo określili czyjąś płeć
- Za traktowaniem ludzi za to jak się zachowują i czy są ogarnięcie a nie w dobry/zły sposób bo są czarni czy mają c---i i lulka.
- wolny rynek gospodarczy, niskie podatki, mała ingerencja panstwa.
Also która partia jest mi najbliższa ?
#4konserwy #neuropa #pytanie
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Niebadzlosiem: z tego co napisałeś to najbardziej ci do libertatianina.
Obecnie tworzą się 2 partie o takim profilu. Partia Możemy i partia libertariańska. Co prawda póki co to raczej plankton, ale myślę że przy następnych wyborach warto o nich pamiętać
  • Odpowiedz
  • 5
@Niebadzlosiem:

Brzmi jak dobra partia na którą zagłosuje i osiągnie 0.3%

Bardzo możliwe. Ale poparcie dla ideii libertariańskich, które głoszą niepopularne pomysły, jest czymś co tworzy się pracą u podstaw, na co niestety potrzeba czasu i cierpliwości.
To nie jest populizmu w stylu PO czy PiSu
  • Odpowiedz
  • 2
@Niebadzlosiem: Ja mam podobnie i uważam się za prawicę. Tylko że u mnie w głowie jest wieczny prob Po prostu za prawicę, nie za prawaka chociaż nie obrazę się przecież kiedy ktoś tak na mnie powie. Głosuję na Konfederację ponieważ brakuje mi w Polsce poszanowania prawa, prawdziwej własności i wolności osobistej i gospodarczej.
  • Odpowiedz
  • 1
@euklides: Moim zdaniem to pełna wolność chcesz się zadość w domu spoko , wsiądziesz za kółko kara jak stąd na Marsa. Tak samo aborcja jak laska wpadkę zrobi okres się zacznie spóźniać więc będzie za późno na pigułkę po. To lepiej by zrobiła aborcje i potem zrobiła sobie dzieciaka z tym czy innym facetem jak już życie sobie ułoży niż marnować życie dziecku i sobie.
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem mi jakoś ciężko wyobrazić sobie to, to jednak już jest zywy organizm(tak wiem że w ciele kobiety), rozumiem że nie ma świadomości i nie czuje bólu ale za 3 miesiące to będzie już jednak mały człowiek czy tam płód, jak kto woli. Uprawiając z kimś s--s, też trzeba mieć świadomość że jednak może być dziecko z tego

ps. okna życia, domy dziecka, dużo par chce adoptować noworodki
  • Odpowiedz
  • 1
@euklides: Pewnie lepiej zapobiegać niż leczyć ale jeśli aborcji nie zrobi to raczej zachowa dzieciaka jak zachowa to duża szansa że będzie miało c-----e życie. Nastoletnia ciąża więc facet pewnie się ulotni, ona bez szkoły i nie przeżytego życia próbuje jak może ale dobrymi chęciami skończy się na zmarnowanym życiu :P
Wiadomo może i być w drugą stronę ale patrząc na dane z d--y oboje rodziców + kasa + poświęcenie
  • Odpowiedz
Za dużo czytania głównej i myślenia że neuropki to jakaś skrajna psycholewica zza oceanu.

@Kozajsza: dokładnie, tylko przypadkiem masowo zakopują wszystkie nielewomyślne wykopy
  • Odpowiedz