Wpis z mikrobloga

Jak ja go szanuję. W samoobronie skasował dwóch zbirów z Antify, a trzeciemu prawie oderwał mackę, w której trzymał pistolet. Według mnie, gdy już opadnie kurz, władze miasta powinny zwrócić chłopakowi pieniądze za amunicję i dać mu medal.

Kyle Rittenhouse, lat 17, był jednym z cywilów patrolujących (pod nieobecność policji) ulice Kenosha w celu ochrony budynków i sklepów oraz udzielania pomocy przedmedycznej rannym. Kiedy zaatakowała go rozjuszona dzicz, złożona z szabrowników, podpalaczy i psychopatów z Antify, gość zrobił użytek ze swojego karabinka. Efekt: dwóch bandziorów martwych, jeden kaleka.

Oczywiście terroryzujące miasto patusy z BLM i ich sojusznicy już wyznaczyli nagrodę za głowę młodego - w social mediach rozpowszechniają jego dane adresowe i zdjęcia rodziców. Są żądni krwi - chcą pomścić towarzyszy.

#ciekawostki #polityka #bekazlewactwa #konfederacja #bekazlgbt
S.....i - Jak ja go szanuję. W samoobronie skasował dwóch zbirów z Antify, a trzeciem...

źródło: comment_1598461406vSHz8m7U61LSV5jB4Qakfs.jpg

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JesusOfSuburbia: po pierwsze to doedukuj się czym jest MORDERSTWO a czym jest ZABÓJSTWO.
Po drugie - typ strzelał w SAMOOBRONIE. Najpierw banda dzikusów w niego rzuca, bóg wie co to było. To mógł być jakiś domowy granat czy mołotow czy po prostu coś ostrego. Potem go gonią Z PISTOLETEM i się na niego RZUCAJĄ.
Po trzecie:

jest oskarżony

więc tak,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@marv0oo: Najpierw to on strzelał do niewinnych osób, a dopiero potem go gonili. Rozumiem, że jak widzisz filmik jak talibowie obcinają głowę niewiernym to czekasz na wyrok i nie nazywasz takiego człowieka mordercą? A to, że w jednym miejscu użyłem słowa zabił zamiast zamordował ma najmniejsze znaczenia, ale jeżeli tak bardzo cię to boli to tak, powinienem użyć słowa 'zamordował'.

Jestem bardzo ciekaw jaka będzie linia obrony terrorysty na wykopie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bh933901: ojej, użyłem złego słowa, to przecież totalnie zmienia postać rzeczy. Masz rację, morderca zamordował. Rozumiem, że terrorystów strzelających do niewinnych osób też nie nazywasz mordercami i czekasz na wyrok.

Pokazałeś swoje skundlenie intelektualne broniąc terrorysty strzelającego najpierw do niewinnych osób z nielegalnie posiadanej broni, żeby później z tej samej broni zabić osoby, które chciały go zatrzymać na gorącym uczynku. Oczywiście nie miał wyjścia, musiał im strzelić w głowę. Co
  • Odpowiedz
Najpierw to on strzelał do niewinnych osób, a dopiero potem go gonili

@JesusOfSuburbia: kłamstwo. Najpierw to w niego RZUCALI i go atakowali

Rozumiem, że jak widzisz filmik jak talibowie obcinają głowę niewiernym to czekasz na wyrok i nie nazywasz takiego człowieka mordercą?

Ale ty to napisałeś w odniesieniu do tego typa co z KLAMKĄ gonił typa z karabinem, brał udział w jego powaleniu i za
  • Odpowiedz
ojej, użyłem złego słowa, to przecież totalnie zmienia postać rzeczy. Masz rację, morderca zamordował. Rozumiem, że terrorystów strzelających do niewinnych osób też nie nazywasz mordercami i czekasz na wyrok.

@JesusOfSuburbia: gdyby nie zmieniało, nie srałbyś się tak, żeby nazwać zabójcę mordercą. Patrz, dalej to robisz, wskazałem ci fałsz, a ty dalej nazywasz zabójcę mordercą. Ojej, znowu użyłeś złego słowa.

Pokazałeś swoje skundlenie intelektualne broniąc terrorysty strzelającego najpierw do niewinnych osób z
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: tak na marginesie, jeśli ktoś tutaj jest terrorystą, to antifowcy, którzy w zorganizowany sposób próbują zastrzaszyć społeczeństwo aktami przemocy i wandalizmu, aby ugięło się pod ich śmiesznymi postulatami i dostosowało się do ich widzimisię. Ten człowiek z karabinem to antyterrorysta, a więc bohater.
  • Odpowiedz
@bh933901: Typ, który nazywa jakiegoś samozwańczego obrońcę rasy antyterrorystą i bohaterem, a podwójne ZABÓJSTWO (specjalnie dla ciebie użyłem tego słowa, bo jak widać jest to zbyt skomplikowane dla twojego umysłu zrozumienie czemu używam słowa 'morderstwo') nazywa deratyzacją, będzie mi wyliczał, że źle używam słówek XD Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@marv0oo: Ale przecież wyraźnie napisałem - gdybym chciał bronić Margot to tak samo mógłbym ją usprawiedliwiać, że swoim działaniem chciała powstrzymać działanie mające na celu jej pomówienie i p-----c psychiczną wobec niej i jej bliskich. Wciąż: porównywanie zabójstwo dwóch osób i ranienie trzeciej do uderzenia w twarz człowieka jest nieporozumieniem.
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: xD

gdybym chciał bronić Margot to tak samo mógłbym ją usprawiedliwiać, że swoim działaniem chciała powstrzymać działanie mające na celu jej pomówienie i p-----c psychiczną wobec niej i jej bliskich.

Jest subtelna różnica między pomówieniem, a NAPADEM z PISTOLETEM i rzucanie czymś podczas ZAMIESZEK.
Wiesz jaka? Pomówienie to nie jest bezpośrednie zagrożenie życia,
  • Odpowiedz
Typ, który nazywa jakiegoś samozwańczego obrońcę rasy antyterrorystą

@JesusOfSuburbia: bardzo mi przykro, ale jak zwykle się mylisz. Nie nazywam antyterrorystą samozwańczego obrońcę rasy. Nazywam antyterrorystą osobę, która zabiła dwóch terrorystów.

bo jak widać jest to zbyt skomplikowane dla twojego umysłu zrozumienie czemu używam słowa
  • Odpowiedz
@marv0oo: Aresztowali tego typa od napadu? Bo ja jakoś nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji o napadzie. Może ci się przyśniło? Zupełnie pomijasz kwestię, że oskarżony posiadał b--ń nielegalnie, może gdyby trzymał się prawa od samego początku to w ogóle by go tam nie było?

To chyba jasne, że nie wszystkie przestępstwa są równe, myślałem, że to logiczne? Bronienie Margot ma się nijak do bronienia oskarżonego o podwójne zabójstwo, tak
  • Odpowiedz
Zupełnie pomijasz kwestię, że oskarżony posiadał b--ń nielegalnie

@JesusOfSuburbia: pomijam też kwestie że słońce świeci, że trawa rośnie, że jest globalne ocieplenie. A wiesz czemu? Bo w tym konkretnym temacie NIE MA TO ZNACZENIA

może gdyby trzymał się prawa od samego początku to w ogóle by go tam nie było?

Może gdyby dzikusy nie DEMOLOWAŁY MIASTA to by
  • Odpowiedz
@marv0oo: Ja nikogo nie bronię, podkreślałem to kilka razy, ale nie ma mowy, że oskarżony o podwójne zabójstwo jest równy oskarżonemu o uderzenie człowieka w twarz. Według twojej teorii można bronić każdego przestępstwa i każdego przestępcy i nikt nie może mieć nic przeciwko. Ilu ludobójców umarło zanim zostali skazani? A przecież skazanie po śmierci się nie liczy, bo taki człowiek nie może się bronić.
  • Odpowiedz
Według twojej teorii można bronić każdego przestępstwa i każdego przestępcy i nikt nie może mieć nic przeciwko.

@JesusOfSuburbia: nie, uważam że jak coś się komuś wypomina to najpierw niech się spojrzy na siebie
  • Odpowiedz