Aktywne Wpisy
xfin +27
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +41
Dzień dobry
Kyle Rittenhouse, lat 17, był jednym z cywilów patrolujących (pod nieobecność policji) ulice Kenosha w celu ochrony budynków i sklepów oraz udzielania pomocy przedmedycznej rannym. Kiedy zaatakowała go rozjuszona dzicz, złożona z szabrowników, podpalaczy i psychopatów z Antify, gość zrobił użytek ze swojego karabinka. Efekt: dwóch bandziorów martwych, jeden kaleka.
Oczywiście terroryzujące miasto patusy z BLM i ich sojusznicy już wyznaczyli nagrodę za głowę młodego - w social mediach rozpowszechniają jego dane adresowe i zdjęcia rodziców. Są żądni krwi - chcą pomścić towarzyszy.
#ciekawostki #polityka #bekazlewactwa #konfederacja #bekazlgbt
Po drugie - typ strzelał w SAMOOBRONIE. Najpierw banda dzikusów w niego rzuca, bóg wie co to było. To mógł być jakiś domowy granat czy mołotow czy po prostu coś ostrego. Potem go gonią Z PISTOLETEM i się na niego RZUCAJĄ.
Po trzecie:
Jestem bardzo ciekaw jaka będzie linia obrony terrorysty na wykopie
Pokazałeś swoje skundlenie intelektualne broniąc terrorysty strzelającego najpierw do niewinnych osób z nielegalnie posiadanej broni, żeby później z tej samej broni zabić osoby, które chciały go zatrzymać na gorącym uczynku. Oczywiście nie miał wyjścia, musiał im strzelić w głowę. Co
@JesusOfSuburbia: kłamstwo. Najpierw to w niego RZUCALI i go atakowali
Ale ty to napisałeś w odniesieniu do tego typa co z KLAMKĄ gonił typa z karabinem, brał udział w jego powaleniu i za
@JesusOfSuburbia: gdyby nie zmieniało, nie srałbyś się tak, żeby nazwać zabójcę mordercą. Patrz, dalej to robisz, wskazałem ci fałsz, a ty dalej nazywasz zabójcę mordercą. Ojej, znowu użyłeś złego słowa.
Jest subtelna różnica między pomówieniem, a NAPADEM z PISTOLETEM i rzucanie czymś podczas ZAMIESZEK.
Wiesz jaka? Pomówienie to nie jest bezpośrednie zagrożenie życia,
@JesusOfSuburbia: bardzo mi przykro, ale jak zwykle się mylisz. Nie nazywam antyterrorystą samozwańczego obrońcę rasy. Nazywam antyterrorystą osobę, która zabiła dwóch terrorystów.
To chyba jasne, że nie wszystkie przestępstwa są równe, myślałem, że to logiczne? Bronienie Margot ma się nijak do bronienia oskarżonego o podwójne zabójstwo, tak
@JesusOfSuburbia: pomijam też kwestie że słońce świeci, że trawa rośnie, że jest globalne ocieplenie. A wiesz czemu? Bo w tym konkretnym temacie NIE MA TO ZNACZENIA
Może gdyby dzikusy nie DEMOLOWAŁY MIASTA to by
@marv0oo: Rozumiem, wszystkie przestępstwa są równe, zupełnie jak te słupki
@JesusOfSuburbia: nie, uważam że jak coś się komuś wypomina to najpierw niech się spojrzy na siebie
@JesusOfSuburbia: a to w jakim kontekście podajesz?