Aktywne Wpisy
miekki_am +549
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +61
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Dylemat wielki. Nadszedł czas zmian i na pierwszy ogień idzie telefon. Obecny iPhone 6 od 3 lat, myślę nad iPhone SE 2020 albo Xiaomi Mi 10 Lite . Która opcja wydaje się lepsza? Czy przesiadka z iOS na Androida będzie dużym szokiem? Zbieram po 10 plusów i słucham państwa.
#iphone #ios #xiaomi #android #telefony #pytaniedoeksperta
Który telefon lepszy?
@Adm_Nelson_: To zależy. Telefon z andkiem nie jest tak dopieszczony po starcie jak telefony z jabłkiem. Trzeba chwile poświęcić żeby sobie pokonfigurować, poinstalować itp. Za to po takiej konfiguracji jest dużo przyjemniejszy w obsłudze - szczególnie jeżeli chodzi o korzystanie z niego w połączeniu z innymi sprzętami (iOS działa bezproblemowo tylko w ekosystemie Apple).
Pytanie na ile korzystasz z ekosystemu od