Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +64
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +731

mógłby ktoś polecić jakiś kurs, bootcamp... na własną rękę trochę uczyłem się pythona, ale chciałbym żeby mnie ktoś poprowadził i zapoznał z czymś, co jest obecnie używane i może znaleźć pracę w tym kierunku, ale niekoniecznie - dla własnej satysfakcji chciałbym umieć programować w stopniu powiedzmy średnim.
Komentarz usunięty przez autora
Autor ma tu swój tag #akademiaspetza
@newnormal:
źródło: comment_1598347294wEb2vJEHtj1rtfQ8Uks81L.jpg
Pobierzdlatego pracujesz zdalnie, bo w pracy pewnie każdemu odpowiadałeś - a google znasz? xD
@newnormal: nie znam nikogo kto by tam sie uczyl / nauczyl, ale za moich czasow nie bylo takich sposobow. Ja zaczynalem kodzic w domu wieczorami i mialem znajomego ktory wyjasnial rzeczy / sprawdzal kod od czasu do czasu. Do pierwszej pracy to wystarczylo.
Jak zaczynałem swoją przygodę z IT, to też na wykopie było masa wpisów jak twój, ale nie tworzyłem kolejnego, żeby znaleźć coś co można wyszukać w internecie :)