Aktywne Wpisy

waro +45
Szczerze? Mocno kibicuję Trumpowi tutaj.
Od dziesięcioleci w sojuszu NATO są państwa, które nie mają ochoty spełniać podstawowych nakładów na wojskowość. Jednocześnie korzystają ze wszelkich dobrodziejstw sojuszu, przede wszystkim w globalnym handlu. Nie płacą nie dlatego, że nie mają pieniędzy, a dlatego że liczą, iż za globalny porządek wiecznie będą odpowiadać Stany.
No a wujek Sam powoli traci cierpliwość, szczególnie że światowy układ sił się mocno zmienił. Niech ich dociśnie, tym bardziej
Od dziesięcioleci w sojuszu NATO są państwa, które nie mają ochoty spełniać podstawowych nakładów na wojskowość. Jednocześnie korzystają ze wszelkich dobrodziejstw sojuszu, przede wszystkim w globalnym handlu. Nie płacą nie dlatego, że nie mają pieniędzy, a dlatego że liczą, iż za globalny porządek wiecznie będą odpowiadać Stany.
No a wujek Sam powoli traci cierpliwość, szczególnie że światowy układ sił się mocno zmienił. Niech ich dociśnie, tym bardziej
źródło: 1000010884
Pobierz
luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

Komentarz usunięty przez autora
Spokojnie, żal do wsi trwa mniej-więcej tylko od dojrzewania do trzydziestki. Jak człowiek popada w rutynę pracy, domu, rodziny to tak na prawdę z miasta pozostają same wady. Nie ma już tyle czasu na korzystanie z rozrywki i kultury a zaczyna w------ć hałas, tłumy, korki czy klitka w kurniku zamiast domu z ogrodem. Poza tym co to za problem wsiąść w samochód i podjechać do miasta pokorzystać z jego
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_15982743546nievXYpapVWRi8aURRaRG.jpg
PobierzNo chyba, że nie będzie żony i rodziny ¯_(ツ)_/¯
@Lucider5:
Wtedy faktycznie pozostaje chlanie i dupczenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@smk666: typowe równanie przedmieścia dużego miasta ze wsią. Kup sobie dom jakieś 30 min jazdy od Elbląga czy innego Radomia gdzie sklep był ale już nie ma, a nabliższy w miasteczku 3km od Ciebie, gdzie dalej śmierdzi gnojówką bo mieszkają tam rolnicy a
@smk666:
To już po trzydziestce człowiek już musi osiąść i czekać na śmierć, bo jest zmęczony i nie ma czasu? Poza miastem to ja mogę mieszkać jak będę miał 60 lat, a nie 30 xD
@Lucider5:
Przecież nie jesteś chłopem pańszczyźnianym uwiązanym do ziemi, możesz podjechać do miasta a sam znam sporo dziewczyn, które marzą o wyprowadzce na wieś ¯_(ツ)_/¯
Toć nikt nikogo nie zmusza, staram się tylko pokazać że to nie takie straszne mieszkać na wsi. A co do rówieśników to chowając na wsi miałem dużo więcej kolegów niż kiedykolwiek w życiu. Jak tylko zdało się kartę rowerową w wieku 10 lat to się po prostu popylało rowerkiem te kilka kilometrów po kolegach z okolicznych wiosek żeby spotkać się po szkole.
Większość znajomych i to tych na długie lata poznałem mieszkając jeszcze na wsi za to w mieście jest z tym problem, bo wprawdzie ilość ludzi porażająca to jakość takich relacji to zwykle niestety dno i metr mułu.
Mhm, typowi starzy na wsi kupią ci od razu drukarke 3d i wiatrówkę xDDDDD
18 lat mam siedzieć na dupie, bo ktoś sobie u--------ł?
Ludzie w mieście to owszem dno i metr mułu, jeśli bujasz się z patusami
Autobus to nie miejsce do odrabiania lekcji, tylko do przemieszczania się. Pamiętam jak koledzy w gimnazjum musieli codzinnie biec na dworzec,