Aktywne Wpisy
Pradi +297
Nie rozumiem dlaczego Bosak ma dostać rykoszetem za to, co odjaniepawlił Braun
#sejm
#sejm
Adamfabiarz +385
Niestety 5-krotnie moje paczki (z różną zawartością główną) nie przeszły weryfikacji w #wykopaka .
Wszelkie opcje zostały wyczerpane - jestem w tej chwili na środku morza, a po wylądowaniu na drugim brzegu będzie już wszystko nieczynne.
Jeśli ten wpis otrzyma co najmniej 10 plusów, to jutro kręcę #afera z pełną transparentnością - wszystko - fotki zawartości wszystkich paczek, odpowiedzi wykopaki itd. (oprócz nicku osoby której miałem podarować, oraz fragmentów opisu osoby mogące
Wszelkie opcje zostały wyczerpane - jestem w tej chwili na środku morza, a po wylądowaniu na drugim brzegu będzie już wszystko nieczynne.
Jeśli ten wpis otrzyma co najmniej 10 plusów, to jutro kręcę #afera z pełną transparentnością - wszystko - fotki zawartości wszystkich paczek, odpowiedzi wykopaki itd. (oprócz nicku osoby której miałem podarować, oraz fragmentów opisu osoby mogące
Po skończeniu technikum planuję gdzieś zawinąć się do innego miasta i rozpocząć pracę jako magazynier w jakimś magazynie czy w centrum dystrybucyjnym. Po przepracowaniu myślę 2 lat w magazynie chciałbym się wyszkolić na spedytora. Oglądałem kilka filmów na temat yego zawodu i wydaje się to dość skomplikowane, przybajmniej dla takiego jeszcze laika. Chciałem was spytać co sądzicie o tym zawodzie i czy zaczynanie jako magazynier na sam początek to dobra opcja czy może lepiej od razu iść na spedycję?
Zastanawiałem się też nad studiami, bo jednak studiować bym chciał, chociażby zaocznie, bo chciałbym też pracować. Myślicie, że dałoby się wplątać w to wszystko jeszcze studia?
#nauka #transport #spedycja #logistyka #praca #studia