Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Jak rozumiem stałe tablice mają wejść a opóźnienia wynikają częściowo z niedomagań systemu CEPIK i zastrzeżeń samorządów.
Zastrzeżenia samorządów to, cytuję:
"Samorządowcom nie podoba się również pomysł odmiejscowienia tablic
Komentarz usunięty przez autora
@ElonMelon: dotyka, bo składka oc to odpowiedzlaność zbiorowa. Ty jeździsz bezszkodowo X lat a i tak możesz mieć podwyżki, bo młody gniewny r---------a się regularnie a oc nie płaci, bo wszystkie auta rejestruje na rodzinę która miała wszelkie możliwe zniżki aż do dzwona..
myślisz że dlaczego w takim wrocławiu czy wawie jest wyższe oc niż w pcimiu
potem jak przychodzi na siebie wziąć to jest kwik, że składka wychodzi 6k
oc nie płacisz żeby osoba poszkodowana dostała kasę tylko żebyś Ty nie płacił poszkodowanemu.. nawet bez oc poszkodwany dostaje kasę z funduszu gwarancyjnego..
nie interesuje mnie anglia, bo tam jest też chory sposób liczenia tj.
@Mirkosoft: Ale wiesz, że wtedy ubezpieczenia byłby droższe i tylko osoby z kilkoma samochodami by na tym skorzystały?