Wpis z mikrobloga

@Shishu: https://www.facebook.com/545022198/videos/10158363564212199/?extid=YkndSkpo2xI529bu

Jak często ma miejsce podobna sytuacja, czyli naruszenie regulaminu i jak często konduktorzy są tak bezmyślnie bezwzględni w egzekwowaniu tych przepisów?

Czy możesz też napisać, jak bardzo jest to kłopotliwa dla PKP IC sytuacja i czemu regulamin jest nastawiony ewidentnie na łupienie podróżnych, czyli za możliwość przebywania psa poza transporterem należy zapłacić?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onuceSzatana: kolejny wysryw bez pokrycia, większość ludzi zarówno na grupkach kolejowych jak i grupkach dla psiarzy poparło rozwiązanie tej sytuacji przez drużynę konduktorską w ten sposób.

Jeśli ktoś tu jest bezmyślny to ty pisząc taki wpis, w którym próbujesz w jakiś sposób przeinaczyć sytuacje, która miała miejsce na nagraniu. Ta sytuacja nie jest wcale kłopotliwa dla PKP IC, a regulamin polskiego przewoźnika nie różni się w tym zakresie od postanowień przewoźników zza
  • Odpowiedz
@Shishu: Ależ się zagotowałeś!

Pierwsza rzecz: kłamiesz co do maseczki i kagańców, polecam jeszcze raz obejrzeć film, bo chyba dość pobieżnie przestudiowałeś "postępowanie drużyny konduktorskiej". Albo kłamiesz rozmyślnie, bezwzględnie. Bezwzględność to chyba wasz zawodowy priorytet.

Nie odpowiedziałeś na moje pytania, więc
  • Odpowiedz
@Shishu: Dlaczego nazywasz mnie głupcem? Rozumiem, że dość grubiańskie i chamskie wypowiadanie się o innych ludziach, np. o pasażerach łamiących regulamin, to też wasz standard?

Rozmawiam rzeczowo i zadaję proste pytania, z którymi ty masz trudność. Masz w ogóle trudność w stwierdzaniu stanu faktycznego, widać, że sytuacji kompletnie nie znasz.

Czy twój pracodawca wie, jaką laurkę wystawiasz swojemu zawodowi na wykopie, używając obraźliwych sformułowań w kwestiach, które dotyczą twojej pracy?
  • Odpowiedz
@Shishu: Tą rozmowę mam zapisaną na dysku, więc już się niewiele da zrobić. Bądź pewny, że tak tego nie zostawię.

Przemyśl swoją aktywność na tym forum, bo wyglądasz mi na zataczającego smutne koło cyklu mikroblogera.
  • Odpowiedz
  • 0
@Shishu: O, jestes, zasrales te sluzbowe poliestrowe portaski, prymitywny konduktorzyno? Wiedzialem, ze wrocisz i udostepnisz ponownie baze swoich wysrywow, abym mogl zdobyc dla twojego pracodawcy wiecej wskazowek, jaki pracownik robi im taka prase w internecie. Potrzymaj konto chociaz jutro, prosze.
  • Odpowiedz