Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#bekazpisu #oderwaniodrzeczywistosci
Komentarz usunięty przez moderatora
@EarthRebel: Bo twoi koledzy bandyci ich atakują fizycznie na tych paradach?
@bartdziur: dobrze wiesz że nie o takich ludzi chodzi. Tacy stanowią margines nawet w środowisku LGBT.
@EarthRebel: https://tvn24.pl/poznan,43/marsz-osob-z-zespolem-downa-w-poznaniu,526367.html?h=15ae
https://wiadomosci.com/poznan-marsz-na-tak-przeszedl-ulicami-miasta-swiatowy-dzien-zespolu-downa/
Wyszedłeś kiedyś z piwnicy?
@EarthRebel: Ty chyba przypadkiem nie uważasz się normalnego? Bo jeśli tak to nieźle Cię p------o gościu.
@EarthRebel: Dokładnie, siedźcie w domu to może w-------u nie dostaniecie, idealnie rozwiązanie xD
Idź typie na główną, tam prawackie sebki będą plusować takie wypowiedzi jak szalone.
ten przynajmniej jest postępowy
@PiccoloGrande: ty nie byles za dobry ze statystyki, prawda? Jezeli juz tak bardzo chcesz kogos oceniac, to chcialbym Cie ustawiomic, ze udowodniles wlasnie, iz w rokladzie inteligencji / madrosci jestes po lewej stronie wykresu, dosc skrajnie z lewej strony nawet bym powiedzial...
@EarthRebel: bo neandertalczycy obrzucają ich kamieniami?