Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NightRock: To dobrze że znasz swoją wartość, nie spodziewałem się że spotkam weterana z prawie dekadą w związku. Niestety na to wychodzi, ale widać że w miarę łatwo wychodzi Ci z dziewczynami także jeszcze kilka okazji do związku pewnie będziesz miał.
  • Odpowiedz
@DonTadeo: No, tylko, że ta dziewczyna swoim poziomem rozmowy, charakterem i klasą trochę zamąciła mi w głowie. Już pomijam wygląd, który dla mnie był dosłownie 10/10. Spotykałem się w życiu trochę z dziewczynami i mogę z pewnością powiedzieć, że z ładniejszą od niej nigdy, ale to jest dodatek, nie kryterium konieczne. Po prostu o tym piszę
  • Odpowiedz
@Ka4az: Nieważne skąd, powiedz, jak miała na imię ;) Ale nie sądzę, jej byłego nie spodziewałbym się na wykopie, a jeśli tak, to szkoda, że ją zdradzałeś, bo całkiem fajna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NightRock: nie no śmieje się, ale miałem identyczną sytuację. To samo były, ale to ona nalegała na spotkania, pisała ciągle, sama doprowadzała do wszystkich sytuacji. Ale ciągle jednak był były, a jak już w końcu zerwali kontakt to nakryłem ją jak na tinderze się umawiała, a potem nawet pisała z typem, z którym byliśmy razem na piwie XD j----e są te dziewczyny
  • Odpowiedz
@NightRock: Ile Wy macie lat, że takie akcje jeszcze? ;o Chociaż to ostatnio coraz częstsze. Już to mówię od dawna: postaraj się na samym początku dowiedzieć kiedy laska zakończyła swój ostatni związek. Jeśli całkiem niedawno, to będziesz najpewniej tzw. "rebound guy", nie ma praktycznie szans na to, że ona faktycznie otworzy się na Ciebie.

To drugie co napisałeś, czyli brak inicjatywy z jej strony w rozpoczynaniu rozmowy w zasadzie zawsze
  • Odpowiedz
@NightRock niekoniecznie to może być syndrom sztokholmski. Jej były mógł być dla niej prawie ideałem i pojawia się zdrada. Zdradę powinno się zawsze karać rozstaniem, ale jednak to był dla niej już prawie ideal, facet przy którym czuła się szczęśliwie. Sam się na podobne złapałeś, bo poznałeś wyjątkowa kobietę i mimo że cię trochę zlewała to próbowałeś dalej.
  • Odpowiedz
@NightRock: @gacrux op jest tutaj dopiero 8 miesięcy, to tylko bambik, nie wyzywajcie go, najświeższa rzeczą zanim wejdziesz z kobietą w relacje to musisz jej zrobić pranie mózgu, zmanipulować ja żeby właśnie wcześniej powiedziała ci o takich rzeczach i później nie było takich kwiatków, polecam czytać książki od psychologii, dużo można wyciągnąć z nich
  • Odpowiedz
@NightRock: @gacrux op jest tutaj dopiero 8 miesięcy, to tylko bambik, nie wyzywajcie go, najświeższa rzeczą zanim wejdziesz z kobietą w relacje to musisz jej zrobić pranie mózgu, zmanipulować ja żeby właśnie wcześniej powiedziała ci o takich rzeczach i później nie było takich kwiatków, polecam czytać książki od psychologii, dużo można wyciągnąć z nich
  • Odpowiedz
umiejętności rozpoznawania sytuacji

@NightRock: jak się tego można nauczyć? Tylko mając bezpośredni kontakt z tym? Próbuję nie odstawać poprzez dowiadywanie się i właśnie zapamiętywanie co może się wydarzać, jakie są ścieżki możliwe w różnych sytuacjach. Po tym co ludzie piszą na wykopie.
  • Odpowiedz
musisz jej zrobić pranie mózgu, zmanipulować ja żeby właśnie wcześniej powiedziała ci o takich rzeczach

@zartos: aż przestraszyłem się tego jak to na końcu wychodzi na właściwe zachowanie. no daj te książki co tam masz, chętnie zobaczę o co chodzi, brzmi jak makiawelizm jakiś
  • Odpowiedz