Aktywne Wpisy
ziel_9 +28
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to

Żadna kobieta urodzona po 1993 r nie umie gotować... Znają tylko McDonald, ładowanie telefonu, "twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupków, kłamanie.
#rozowepaski #niebieskiepaski #gotujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #niebieskiepaski #gotujzwykopem #zwiazki

#rozowepaski dlaczego tak robicie?
#zalesie #zwiazki w sumie #tinder
Y co? Srogi z Ciebie cuck..
@Gacrux:
Nie wiem, czy beciak, nie widzę tutaj nic beciakowego
Mówiłeś jej, że dziewczyny szukasz? Bo może byś się dowiedział od razu, że szuka przelotnej relacji.
- 3 randki tylko xD
- nie okazuje ci zaangażowania
Beciak zdziwiony, że ona nie szuka chłopaka. Niemożliwe!
Obydwoje jesteście spierdoxy.
Nie mówiłem o zaangażowaniu w związek, bo żadnego związku nie było. Ale jeśli budujesz relację, to chyba oczekujesz tego, by ktoś wykazał zainteresowanie? Ze zwykłymi znajomymi tez masz takie relacje, że mają Cię w dupie?
Jaka relacja? Zapytałeś to ci powiedziała, że nie chce.
Sam przyznałeś, że nie okazywała ci zaangażowania.
Co innego jakby udawała, że jest zainteresowana czymś głębszym, a potem ci z takim zdaniem wyszła.
@NightRock: możesz być pocieszycielem, może nie jest pewna, milion możliwością. Skoro już jest Kontakt fizyczny to zacznij naciskać na s--s, resztą będziesz się później martwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonTadeo: Tylko teraz jest taka sytuacja, że staje się to wiedza powszechna, więc spermiarze i beciaki celują w brzydsze, żeby łatwo poruchac i w związku z tym, te dziewczęta mają tyle atencji, że są tak już dowartościowane, że nawet nie muszą dawać.
No akurat przyznać muszę, że to dziewczyna o niebywałej urodzie. Sam u dziewczyn jestem, nieskromnie mówiąc, uznany za przystojnego faceta, ale jej uroda mnie aż onieśmielała, więc nie celowałem w niski poziom