Wpis z mikrobloga

Jakie to jest słabe, jak dziewczyna umawia się z tobą, jeden, drugi, trzeci raz, jest spoko, wspólny czas, później całujecie się razem przez pół nocy. Ale ciągle coś jest dziwnie, bo w drobnych rzeczach wychodzą dziwne sytuacje, bo ani razu nie potrafi napisać "dzień dobry" jako pierwsza, nie zaproponuje spotkania, a ty nie chcesz ciągle proponować, by nie być nachalnym i szukasz minimalnego gestu zaangażowania w znajomość. A będąc zawsze szczerym i chcąc wiedzieć na czym stoisz, pytasz co się dzieje i słyszysz "ja tak mam, nie pokazuję zaangażowania" i oprócz tego "tak w ogóle, to żeby być szczerą, to powiem ci, że jeszcze kocham byłego i nie jestem wyczyszczona z poprzedniego związku". To dlaczego k---a łapiesz mnie za rękę, dajesz się całować i sprawiasz, że zaczynam się angażować, a później mówisz coś takiego? Ale "facet to świnia" przecież. Faceci też mają chyba jakieś uczucia, co?!
#rozowepaski dlaczego tak robicie?

#zalesie #zwiazki w sumie #tinder
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NightRock
Mówiłeś jej, że dziewczyny szukasz? Bo może byś się dowiedział od razu, że szuka przelotnej relacji.

- 3 randki tylko xD
- nie okazuje ci zaangażowania

Beciak zdziwiony, że ona nie szuka chłopaka. Niemożliwe!
  • Odpowiedz
@NightRock: Byłeś jej potrzebny tylko po ty się pocieszyła, by upewnić się że jest coś warta bo jakiś inny facet się ją zainteresował. Kobiety często tak robią, stąd dziewczyny o niskiej atrakcyjności potrafią być przeorany we wszystkie dziury z tegoż powodu.
  • Odpowiedz
@StrangeTrails:
Nie mówiłem o zaangażowaniu w związek, bo żadnego związku nie było. Ale jeśli budujesz relację, to chyba oczekujesz tego, by ktoś wykazał zainteresowanie? Ze zwykłymi znajomymi tez masz takie relacje, że mają Cię w dupie?
  • Odpowiedz
@NightRock: Czemu tu jest aż tyle sytuacji,że OP ma do czynienia w relacji z dziewczyną,która "nie jest oczyszczona jeszcze z byłego"? Kurde nie lubię troszeczkę takich dziewczyn gdzie chłopak się bardzo angażuje a dziewczyna mówi,że "ja tak mam,że się nie angażuje". Nie jest to fajne.
  • Odpowiedz
@NightRock
Jaka relacja? Zapytałeś to ci powiedziała, że nie chce.

Sam przyznałeś, że nie okazywała ci zaangażowania.
Co innego jakby udawała, że jest zainteresowana czymś głębszym, a potem ci z takim zdaniem wyszła.
  • Odpowiedz
@StrangeTrails: Nie angażowałem się jak w związek, tylko w zwyczajną budowę relacji. Chodzi o to, że spędziliśmy ze sobą trochę czasu i własnie wszystko sprawiało wrażenie zgodnie z moimi oczekiwaniami. O to mi chodzi. Gdybym wiedział od początku, że kocha byłego i w ogóle g---o z tego będzie, nie traciłbym czasu
  • Odpowiedz
To dlaczego k---a łapiesz mnie za rękę, dajesz się całować i sprawiasz, że zaczynam się angażować, a później mówisz coś takiego?

@NightRock: możesz być pocieszycielem, może nie jest pewna, milion możliwością. Skoro już jest Kontakt fizyczny to zacznij naciskać na s--s, resztą będziesz się później martwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NightRock: I bardzo dobrze. Laska niech się zdecyduje i ogarnie i wyczyści z tego jej byłego a później niech wraca do Ciebie albo wgl szuka kogoś nowego po ogarnięciu się.
  • Odpowiedz
Kobiety często tak robią, stąd dziewczyny o niskiej atrakcyjności potrafią być przeorany we wszystkie dziury z tegoż powodu.

@DonTadeo: Tylko teraz jest taka sytuacja, że staje się to wiedza powszechna, więc spermiarze i beciaki celują w brzydsze, żeby łatwo poruchac i w związku z tym, te dziewczęta mają tyle atencji, że są tak już dowartościowane, że nawet nie muszą dawać.
  • Odpowiedz
@r4do5: @DonTadeo:
No akurat przyznać muszę, że to dziewczyna o niebywałej urodzie. Sam u dziewczyn jestem, nieskromnie mówiąc, uznany za przystojnego faceta, ale jej uroda mnie aż onieśmielała, więc nie celowałem w niski poziom
  • Odpowiedz
@NightRock To że jest atrakcyjną, czasem nie znaczy że i ona tak się czuje, niemniej pomijając tą kwestię to dalej pachnie mi to typowym "pocieszycielem", widać to po jej bierności w pisaniu/szukaniu rozrywek dla was obojga, zakochana dziewczyna choćby świat miałby się zawalić to odpisze. Ewentualnie jej ex zostawił ją z dnia na dzień i ona nie potrafi się odkochać, ciągle ma w myślach wyidealizowany obraz swego ex-boya. Jednak jakby miała
  • Odpowiedz
@NightRock To raczej jasne, to typowy bad-boy wzbudza w niej negatywne emocje, Ciebie traktuje bardziej jak ciepłe kluchy bo jesteś pewnie na każde jej zawołanie. Postaw sytuację jasno jak nie, to nara, nie będziesz robić za jej rękaw do płakania bo masz swoje życie, hobby, znajomych. Pewnie wtedy Cię zwyzywa ale możesz to olać.
  • Odpowiedz
@DonTadeo: Na każde zawołanie nie, bo jednak mam 9 lat stażu w związku za sobą i mam swoją godność. Po prostu chciałem do tego podejść od zdrowej strony i pokazać, że zależy mi na rozwijaniu znajomości, a później uznałem, że może coś z tego być no i zderzyłem się ze ścianą. Wolałbym takie informacje na początku dostać, byłoby mi łatwiej, a gdy spotykam się na kolacji, jednej, drugiej, idziemy na
  • Odpowiedz