Wpis z mikrobloga

Kiedyś na wykopie rzuciło mi się kilka wpisów zachwalających tą pseudo cole "kofola". Wpadam przed chwilą do Słowackiego sklepu, patrzę na półkę i jest ona cała na bialo-pomaranczowo.

Cola original w Biedronce jest 100x lepsza niż to gumowe nie przypominające coli coś...
To może komuś smakować pod warunkiem, że przez kilka tygodni żarł kotlety sojowe popijając wodą bez glutenu. Stfu

#gotujzwykopem #zwiedzajzwykopem #slowacja
M.....8 - Kiedyś na wykopie rzuciło mi się kilka wpisów zachwalających tą pseudo cole...

źródło: comment_1597754564JZszenxd14dDlkJmZyVPXu.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 155
@Matti28: słuchanie się wykopków xD

Raz przez nich kupiłem majonez kielecki, duży słoik bo akurat tylko takie były
Nikt w domu nie chciał jeść tego octowego gówna i ledwo napoczety poszedł w całości do śmieci
  • Odpowiedz
@Matti28: @n1cod3: @Jarem12: @arko123:

Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej w----y 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego
  • Odpowiedz
@Matti28: kiedyś na imprezie kumpel postawił jako przepitke dumny z siebie bo u nas to było ciężko dostępne, zwłaszcza 15 lat temu w małym mieście. Wyszło na to, że każdy pił małego łyka kofoli jako podkład i przepijał wódką bo już lepszy posmak po wódce niż po tym czymś.
  • Odpowiedz