Aktywne Wpisy

Cinex +1079
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

wykop +13
Kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnym AMA?
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
źródło: AMA
Pobierz

Musisz się wyróżniać, no bo jak to tak, ćwiczyć bez jakiś tajnych metod nie znanym zwykłym śmiertelnikom?
Dodatkowo nazwy ćwiczenie - nie ma polskich odpowiedników lub wprowadzają w błąd dlatego używa się angielskich
Ostatnio wiedziałem jak trener mówił do gościa, że powtórzenie powinno trwać dokładnie 5 sekund bo inaczej nie ma hipertrofii xD
@Kasahara: Wiem, że jesteś trenerem personalnym i masz fajne wyniki siłowe. Doszedłeś do tego, bo też byłeś jakimś spasionym ulańcem i miałeś motywację żeby zrzucić z siebie te sadło i nawalić
Każdy zawód jest potrzebny. Za usługi płacisz fachowcom, bo albo czegoś nie umiesz, nie masz czasu albo możliwości.
Są ćwiczenie które są na siłę udziwnione po to, żeby ładnie wyglądały na filmikach na YT.
Wnioskiem ostatecznym z dyskusji jest: to zależy.
Branża fit to rak.
Pozdrawiam ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Czang: Heh kiedyś to było bardziej "elitarne" zajęcie lol. Teraz jest "moda" na siłownie i chodzi tam każdy.
Generalnie cała ta fit branża polega na oszustwie, iluzji... ogólnie SYF. Po prostu prawda się nie sprzedaje :) Jaka to prawda? Ćwicz sumiennie, poznaj podstawy.... i za 5 lat będziesz miał formę.
Z tą elitarnością to chodziło mi właśnie o stworzenie takiej iluzji. Chodźcie wszyscy na siłownię, będziecie fajni jak my ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będziecie robić fajne ćwiczonka, takie tajemne.