was czasem nie p------o? jakiś tryhard klepie żenujące litanie robiąc z siebie pajaca na początku znajomości a wy go bronicie xD opka do najuprzejmiejszych nie należy a rzucacie się na nią jak by nasrała wam na wycieraczkę
@kurd3 Ten facet ma 10x wieksza wyobraźnie niż ty chocisz wkłada jakis trud w tą rozmowe. Wybacz ale na podstawie swojego zycia jadac ostatnio Boltem wdałem sie w rozmowe z kierowcą który dużo jeździ to powiedział mi ze z facetem jak wsiądźie to większosc ma pasje jakis talent plan na zycie a kobiety w głowie tylko melanż i ciuchy.
@kurd3: Mam dla ciebie złą wiadomość - to, że na tinderku czy innych miejscach w necie masz "powodzenie" nie znaczy, że jesteś atrakcyjna tylko oznacza, że masz cipę ( ͡°͜ʖ͡°) To żaden wyczyn zbierać pary na tinderze mając cipę, bo takie są teraz realia rynku, że jest mało kobiet (a poza tym zawsze było i jest dużo facetów, którzy chcieliby poruchać bez zobowiązań) i
@PyraPrzeznaczenia: To wszystko dlatego, że nie zbudowałaś mi kościółka w simsach. Jakbyś zbudowała, to by przyszedł Pan Bożu i dał ci fajnego anonka, a tak, to się śliniłaś do chadów i masz za swoje! ( ͡°ʖ̯͡°)
@kurd3: nie wiem, jakim trzeba byc czlowiekiem, by komus, kto nie uzywa wulgaryzmow, odpowiedziec slownictwem rynsztokowym. No ale coz, jakie srodowisko, taki jezyk. Patologie ciezko utrzymac w tajemnicy. Wychodzi z czlowieka bardzo szybko, jak sloma z butow chama.
Cały #tinder się zesrał bo w końcu jakaś różowa napisała wprost, ze takie cienkie zagrywki na nikogo nie działa xd Może nie odpisała za grzecznie, ale dziwie się, ze odpisała cokolwiek po tej fali żenady.
@kurd3: może ty przeczytaj komentarze o sobie i przemyśl swoje zachowanie. Zachowałaś się jak tępa ameba. Zrobiłaś kolesiowi przysługę że na samym początku pokazałaś jaka tępa jesteś.
@kurd3: sprawia Ci przyjemnosc ponizanie kogos? Mam bardzo duze powodzenie u mezczyzn ale takie sprawy zawsze łatwie z poczuciem humoru zeby nie urazić. Naprawde da sie i fajnie jest nie krzywdzic innych tylko dawac radość. Nie masz sie czym chwalić.
#tinder #przegryw #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
jakiś tryhard klepie żenujące litanie robiąc z siebie pajaca na początku znajomości a wy go bronicie xD
opka do najuprzejmiejszych nie należy a rzucacie się na nią jak by nasrała wam na wycieraczkę
wyrobi się jeszcze toć to dopiero 20 latek czy ile on tam miał :V
Każda różowa która wchodzi na tag #przegryw i #blackpill powinna wejść najpierw na ten wpis to by wiedziała dlaczego takie tagi istnieją.