Aktywne Wpisy
Mysteriouss +46
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

A taka była ogólnonarodowa radość, że te śmierdziele z Katowic zagrają w eliminacjach do LKE zamiast skutecznej Legii Papszuna. Typowy zespół jednego sezonu. Nie zdziwię się jak te kapcie spadną z ligi.
#mecz
#mecz

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/ia5wa2/whats_happening_with_the_medalla_testnet/
#ethereum #bitcoin #eth2
w sumie dość głupie że w ogóle dodali automatyczną synchronizację czasu, bo dali kilku serwerom ntp możliwość ubicia sieci. Może to był tylko jakiś tymczasowy hack który zapomnieli usunąć, dobrze że wyszło teraz
Idealnie prysm miałby mniej niż 1/3 sieci i dalej by działało, ale cóż
Okazało się, że miałem zegar na serwerze o minutę przestawiony XD
jak widać nie był to zbyt dobry pomysł