Wpis z mikrobloga

Czy wiecie, że prawdopodobnie jesteście homofobami? Wystarczy, że nie popieracie adopcji dzieci przez nienormatywnoseksualnych. Możesz zgadzać legalne zwiazki i reagować na p-----c, ale w oczach aktywistów LGBT nadal jesteś łysym naziolem.
#bekazlewactwa #lgbt #homoseksualizm #dzieci
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noitakto: i znowu ślepo kalkujesz. Nic nie wiesz o moim podejściu do kościoła i jak będzie wyglądała relacja mojego dziecka z krk. Za to swobodnie i chamsko insynuujesz, że moje dziecko będzie miało problemy psychiczne. W dupę sobie wsadź taką otwartość i równość.
  • Odpowiedz
@ciemnienie: piszesz, że homo nie powinni moc adoptować, bo nie mogą sami z siebie mieć dzieci.

Czyli rozumiem para hetero, która latami próbowała zajść, a wyszła niepłodność, też nie powinna adoptować?

Rozbrajaja mnie Twoje argumenty, zwkaszcza, że na wiele pytań robisz wykręty zaniast odpowiedzieć wprost xD
  • Odpowiedz
@agaja: Tak, ja pisałem, że latanie też jest wbrew ludzkim możliwościom, też brak odzewu. Z takimi ludźmi nic nie osiągniesz, można się tylko poprzepychać. Oni po prostu nie lubią innych, ale uwielbiają, żeby inni mieli gorzej. To tak z moich obserwacji.
  • Odpowiedz
@agaja: jeszcze tu cie przywialo? W skali LGBT jestes jeszcze wieksza homofobka niz ja, bo nie popierasz nawet legalnych zwiazkow, wiec idz szukac poklasku gdzie indziej.
@noitakto: super argument dziecko=samolot, jest z czym dyskutować.
  • Odpowiedz
@ciemnienie: xD
Nigdzie nie pisałam o swoich poglądach w tych tematach. Nie mam nic do ludzi czujących pociąg do tej samej płci, więc daruj sobie wyzywanie mnie od homofobów.
Zauważam jedynie luki w Twojej argumentacji - ale znowu się odniosłaś.
  • Odpowiedz
Osoby nienormatywne są często niestabilne emocjonalnie, chorują psychicznie. Do tego większość z nich nastawiona jest na życie w przyjemności, są egocentryczni, co nie czyni z nich dobrego matetiału na opiekunów. Co więcej, niewielki procent chce być rodzicami.

@ciemnienie: z ciekawości, masz ma poparcie tych tez jakieś statystyki, badania? Linka do opracowania naukowego?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ciemnienie: Kilka komentarzy wyżej wytykasz komuś użycie w twoim kierunku argumentu ad personam, a teraz sama od razu atakujesz ad personam @agaja? Zadała całkiem sensowne pytanie. Skoro odmawiasz prawa adopcji dwóm osobom homo, argumentując to tym, że nie są w stanie mieć dzieci naturalnie, to czy odmówisz takiego prawa bezpłodnej parze hetero na tej samej podstawie? Ten argument jest absolutnie nielogiczny ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@konto_do_rozdajo: nie odmówié, ponieważ bezplodna para hetero jest tylko chora, a para homo nie może mieć dzieci, bo nie jest ich w stanie stworzyc z połączenia np. plemnik + plemnik.
Moje tlumaczenia są bardziej logiczne, niz powolywanie sie na doktryne religijna, co @agaja musi czynic, jako przykladna katoliczka. Ergo, jest homofobka w kryterium LGBT. I to taka fest lysa, bo ja mam choc grzywke ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz
@ciemnienie: weź Ty dziewczyno pisz za siebie i mną sobie gebt nie wycieraj.
Nie odpowiadasz na połowę argumentów - naucz się dyskutować zamiast zasłaniać innymi w dyskusji.

Totalnie odlecialas.
Dobrze, że można wrzucić takie osoby na czarna. Dziękuję za pomoc w decyzji, wahalam sie juz od dłuższego czasu..
  • Odpowiedz
@agaja: przeciez jestes katoliczka, to nie rozumiem oburzenia. Doktryna kosciola zabrania akceptacji zwiazkow homoseksualnych a tym bardziej adopcji przez nie dzieci. Slowa prawdy a cos cie boli.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ciemnienie: A troszkę wyżej napisałaś "o ty franco, ad personam jedziesz?". Abstrahując od tematu jaki poruszasz, to moim zdaniem właśnie wspinasz się na wyżyny hipokryzji w tej dyskusji, sama stając się właśnie taką francą ( _) Szkoda, bo temat ciekawy do dyskusji, ale czytając twoje wypowiedzi odstrasza to, że praktycznie niemożliwe jest wejście z tobą w zdrowy dialog...
  • Odpowiedz