Wpis z mikrobloga

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego podarcie biblii, albo kiedy kawałek tęczowej flagi dotyka kawałka kamienia z figury jakiegoś tam wymyślonego bożka, to obraza uczuć religijnych, a jeżdżenie jakąś plandeką po mieście i wyzywanie lgbt od pedofili nie jest obrazą mniejszości xDDDD
#bekazprawakow #bekazpisu #lgbt #bekazkatoli
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Volki: Ja się z tym cytatem nie zgadzam i go potępiam, a pracownik Ikea się z nim zgadzał i użył go na poparcie własnej postawy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Volki: Jeśli nie dostrzegasz różnicy pomiędzy tymi sytuacjami to już nie moja wina, każdy normalny człowiek dostrzeże.
  • Odpowiedz
Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego podarcie biblii, albo kiedy kawałek tęczowej flagi dotyka kawałka kamienia z figury jakiegoś tam wymyślonego bożka, to obraza uczuć religijnych, a jeżdżenie jakąś plandeką po mieście i wyzywanie lgbt od pedofili nie jest obrazą mniejszości xDDDD

@JanuszKrzywonos: Prawdę mówiąc, też tego nie rozumiem. Ale widocznie mamy takie społeczeństwo zatrute kościołem katolickim. Co prawda, też jestem krytyczna do faktu, że LGBT chcę zabronić wolności słowa np.
  • Odpowiedz
@kywmn

Polecam ogarnąć jak działa kultura xD

No jeżdżenie po mieście z komunikatami jesteś homo=p-------a jest wchuj kulturalne. To jak z tego mema "szanuj moja nietolerancję".
  • Odpowiedz
  • 0
@CreativePL: Powtórzę jeszcze raz. Nie mam na myśli kultury osobistej tylko funkcjonowanie kultury samej w sobie w głównym znaczeniu tego słowa. Nie oceniam tu argumentów żadnej strony i po żadnej z nich nie stroję. Zwracam uwagę na manipulacje i apeluje o trzymanie poziomu dyskusji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mistborn:

Niszczenie obojętnie jakiej książki świadczy o n----------u mózgowym.
Co to za bzdura? Zdajesz sobie chyba sprawę, że rocznie jest niszczonych tysiące niechcianych książek, z którymi nie ma co zrobić?
  • Odpowiedz
@kywmn

Nie mam na myśli kultury osobistej tylko funkcjonowanie kultury samej w sobie w głównym znaczeniu tego słowa.

No to co jest kulturalnego w tym że ktoś porownuje osoby LGBT do pedofilii? Co jest absolutną bzdurą i niczym innym jak sianiem hejtu?
  • Odpowiedz
  • 0
@Mistborn: oczywiście, że każda książka ma jakąś wartość... kaloryczną xd rozumiem, że jak biblioteka rozdaje książki przed niszczeniem, to jedziesz protestować i sam kilka tysięcy tytułów zabierasz pod dach. To zwykły przedmiot. Dorabianie do niego jakieś wartości to bzdura. Zwłaszcza, gdy za ten przedmiot zapłaciłem i mogę z nim zrobić dowolną rzecz (gdyby nie wariaci od uczuć religijnych).
  • Odpowiedz