Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego podarcie biblii, albo kiedy kawałek tęczowej flagi dotyka kawałka kamienia z figury jakiegoś tam wymyślonego bożka, to obraza uczuć religijnych, a jeżdżenie jakąś plandeką po mieście i wyzywanie lgbt od pedofili nie jest obrazą mniejszości xDDDD #bekazprawakow #bekazpisu #lgbt #bekazkatoli
Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego podarcie biblii, albo kiedy kawałek tęczowej flagi dotyka kawałka kamienia z figury jakiegoś tam wymyślonego bożka, to obraza uczuć religijnych, a jeżdżenie jakąś plandeką po mieście i wyzywanie lgbt od pedofili nie jest obrazą mniejszości xDDDD
@JanuszKrzywonos: Prawdę mówiąc, też tego nie rozumiem. Ale widocznie mamy takie społeczeństwo zatrute kościołem katolickim. Co prawda, też jestem krytyczna do faktu, że LGBT chcę zabronić wolności słowa np.
@CreativePL: Powtórzę jeszcze raz. Nie mam na myśli kultury osobistej tylko funkcjonowanie kultury samej w sobie w głównym znaczeniu tego słowa. Nie oceniam tu argumentów żadnej strony i po żadnej z nich nie stroję. Zwracam uwagę na manipulacje i apeluje o trzymanie poziomu dyskusji.
Niszczenie obojętnie jakiej książki świadczy o n----------u mózgowym. Co to za bzdura? Zdajesz sobie chyba sprawę, że rocznie jest niszczonych tysiące niechcianych książek, z którymi nie ma co zrobić?
@Mistborn: oczywiście, że każda książka ma jakąś wartość... kaloryczną xd rozumiem, że jak biblioteka rozdaje książki przed niszczeniem, to jedziesz protestować i sam kilka tysięcy tytułów zabierasz pod dach. To zwykły przedmiot. Dorabianie do niego jakieś wartości to bzdura. Zwłaszcza, gdy za ten przedmiot zapłaciłem i mogę z nim zrobić dowolną rzecz (gdyby nie wariaci od uczuć religijnych).
#bekazprawakow #bekazpisu #lgbt #bekazkatoli
@Volki: Że co?
@JanuszKrzywonos: Prawdę mówiąc, też tego nie rozumiem. Ale widocznie mamy takie społeczeństwo zatrute kościołem katolickim. Co prawda, też jestem krytyczna do faktu, że LGBT chcę zabronić wolności słowa np.
No jeżdżenie po mieście z komunikatami jesteś homo=p-------a jest wchuj kulturalne. To jak z tego mema "szanuj moja nietolerancję".
Komentarz usunięty przez moderatora
2. «społeczeństwo rozpatrywane ze względu na jego dorobek materialny i umysłowy»
https://sjp.pwn.pl/slowniki/kultura.html
Niszczenie obojętnie jakiej książki świadczy o n----------u mózgowym.
Co to za bzdura? Zdajesz sobie chyba sprawę, że rocznie jest niszczonych tysiące niechcianych książek, z którymi nie ma co zrobić?
Komentarz usunięty przez moderatora
No to co jest kulturalnego w tym że ktoś porownuje osoby LGBT do pedofilii? Co jest absolutną bzdurą i niczym innym jak sianiem hejtu?
@boguchstein: A Ty wcale.