Wpis z mikrobloga

Jakie to żenujące, wchodzę na BBC, CNN, Reddit itd. i wszyscy mają głęboko w dupie sytuację na Białorusi.
Newsy na ten temat gdzieś całkowicie daleko.

Przy okazji BLM duża część firm hurr burr, a teraz siedzą cicho. Hamilton odezwal się coś na ten temat, czy to już jest malo ważna sprawa?

#bialorus
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RunAway268: Białoruś jest mało popularnym kierunkiem turystycznym. Podawli kiedyś oficjalne dane i cieszyli sie z liczb jakie u nas to w kilka dni sie przewijają. Coś próbują robić w ostatnich paru latach ,ale to nadal sa nikłe ilości w porównaniu do wiekszosci pańśtw i nawet nie mówię tu o tych najczesicje odwiedzanych przez turystów.
  • Odpowiedz
@szurszur: wiem, jaja sobie robię ( ͡° ͜ʖ ͡°) gdybym ja mieszkał w Maroko przy plaży to przez myśl by mi nie przeszła wycieczka na Białoruś, ale jako że jestem Polakiem to mam w planach kiedyś odwiedzić Grodno i Mińsk.
  • Odpowiedz
@Peterov: ta ciekawe gdzie na ten Reddit wchodzisz bo na /worldnews i /europe Białoruś na pierwszej stronie codziennie. Jak wchodzisz na /all gdzie 90% to memy to nie dziwne. Setny raz tą bzdurę słyszę, nawet wam się nie chce sprawdzać przekazu dnia.
  • Odpowiedz
@Peterov i dobrze, kogo obchodzi Białoruś? XD rozumiem dzień, dwa w głównym wydaniu newsów, ale ile można walkowac temat XD? Leją się to się leją i po temacie
  • Odpowiedz