Aktywne Wpisy

petugh +1173
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +106
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

nie zapomnij pod napisam dodac "kierowca tego samochodu jest debilem"
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus:
źródło: comment_1596968124DM6PbkFMYSJBN0YetTa4ii.gif
PobierzCzyli sikac na groby powstancow warszawskich, profanowac pomniki, obrazac publicznie wyznawcow wiary chrzescijanskiej, bic ludzi (margot i rafalala case) wymuszac na innych akceptacje 1000 plci, prowokowac na marszach mozna ale zniszczyc antypolskiej ciezarowki nie mozna?
Chcesz to sobie jezdzij ta ciezarowka, pisze ci tylko na co sie powinienes przygotowac bo zakladam ze zyjesz w polsce) wiec powinienes wiedziec jakie sa nastroje w kraju w ktorym zyjesz. Zakladam ze
Gdzie napisalem ze mozna robic ktorekolwiek z tych rzeczy?
W tym samym miejscu, w którym ja napisałem o rzeczach wymienionych przez Ciebie. Próbowałeś zmienić temat, ale się nie udało. Natomiast nie może być tak, że po Polsce jeżdżą furgonetki, z których głoszone są jawnie kłamliwe hasła, a ich jedynym celem jest szerzenie nienawiści wobec jakiejś grupy społecznej. Jeśli jednak najwyraźniej mogą, to wszyscy powinni móc cokolwiek głosić.
Ktos ci spali furgona to pewnie zadzwonisz na policje (bos debil i nie wiesz ze takie moga byc reakcje i konsekwencje). Mozna to przyrownac do sytuacji kiedy kobieta uderza mezczyzne, ten jej zayebal gonga w odwecie a
No to pan od furgonetki spotkał się z ekstremalnym zachowaniem ludzi o odmiennej opinii. Nie powinieneś mieć problemu.
Powiedział Bismarck
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: faktu, nie opinii*