Wpis z mikrobloga

#lgbt dzisiaj to #s---------x wyklęty z 2k15. Nawet z tym nie handlujcie.

#lewica broni dzisiaj Margot tak jak #prawica broniła zabitych na stadionach sebixow.

To jest Wasz obraz. Niczym się nie różnicie. Walczycie o swoje "prawa", zachowujecie się jak bydło, działacie w stadach. Gdy ktoś z Was zostanie złapany to drzecie ryja jak dzikie orangutany. Nawet macie taki sam stosunek do policji. Niedługo sebixy będą na tęczowych paradach, a #lewactwo będzie robić zadymy na #marszniepodleglosci

Czekam na wysyp bluz i ciuchów na siłownię z z tęczowa flagą. Wisienką na torcie będzie moment, jak ktoś wypuści tęczowa kołdrę z jakimś równościowym cytatem, a do neta trafi zdjęcie dwóch lesbijek, które będą leżeć pod tą kołdra. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#lewackalogika
#neuropa
#4konserwy
#prawackalogika
kcrgs - #lgbt dzisiaj to #s---------x wyklęty z 2k15. Nawet z tym nie handlujcie.

...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gaku745: nie muszę kopiować czy też prosić się kolegów o pulsowanie moich odpowiedzi. Miałeś tu już wcześniej konto, czy dopiero od miesiąca robisz z siebie pajaca? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jakub2137krawczyk: @Gaku745: liżąc sobie pisiorki tutaj niczego specjalnego nie ugracie. Próbujcie zakłamywać rzeczywistość, ale fakty są po mojej stronie. Jeśli nie widzicie, że rząd zawsze sobie szuka wroga (dlatego narodowcy i konserwy na tym tyle zyskali bo PO ich traktowało tak jak teraz LGBT jest traktowane). W Polsce ten festiwal s----------a trwa od lat 90, gdy był podział na ciemnogród i liberalne elity. Później były moherowe berety, później
  • Odpowiedz
@Gaku745: Boli mnie co najwyżej serce, że ktoś taki jak ty musi żyć z takim upośledzeniem. Naprawdę Ci współczuję. Co do plusowania to co najwyżej mam bekę z tego, że sobie kolegę zaprosiłeś tylko po to by plusował ci wpisy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gaku745: wooo to aż mi się przypomina jak w podstawówce Pani stawiała na semestr lepsza ocenę bo miało obiecać się poprawę, a ja mówiłem POSTARAM się ( ͡° ͜ʖ ͡°) w domyśle postaram się, ale nie uda mi się. No widzę, że niektórzy z tego nie wyrastają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz