Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Nie dlatego że jestem nietolerancyjny, tylko dlatego że robicie k---e z logiki. Chłop zniszczył czyjaś własność, rzucił się z łapami na innego człowieka, chwalił się kradzieżą na ig a wy się dziwicie ze go zawinęli do aresztu?
No tak, bo w waszej tolerancji zawijać można tylko prawaków, którzy niszczą mienie na marszach. Żeby nie było, zawijanie prawakow tak jak i każdego, w sytuacji kiedy złamał prawo oczywiście też popieram.
Tęczowa lewica na zachodzie znalazła sobie za idola ćpuna i kryminaliste. Widzę że Wy też chcecie być nowocześni i idziecie w te stronę.
A ja siedzę, czytam wasz ból d--y i mam nadzieję że to dopiero początek aresztów , bo póki co wszystkie wybryki uchodziły wam płazem.
#neuropa
#bekazlewactwa
#4konserwy
#bekazlgbt
Ale ten Margot to oczywiście do ciemnej, wilgotnej celi z karakuchami :D
Owszem, dlatego.
@atteint: Możesz podrzucić jakieś info czym sobie na to "zasłużyli"? Słyszałem, że było jakieś łamanie prawa. Pytam serio bo nie śledzę wydarzeń ostatnio.
ogólnie chodzi o typa, który twierdzi, że jest kobietą i razem ze znajomymi poszarpali nieco kierowcę furgonetki propagującej hasła antyLGBT. i afera gotowa, prawica ma o czym gadać, lewica ma o czym gadać, oglądający telewizję mają się o co kłócić. voila.
F-----m cechuje ludzi o niskim potencjale intelektualnym, taki jak twój, więc projekcje sobie daruj. Jeżeli państwo zastosowali środek zapobiegawczo niewspółmierny do zarzucanych czynów, a ty tu nie widzisz niczego złego, to jesteś uprzedzony i nietolerancyjny. I te cechy są jedynym powodem dla którego wygłosiłeś swoje stanowisko.
I akurat się cała lewica zebrala jak aresztowali jakiegoś faceta przebranego za babę? O manifestacji się nie wypowiadam, bo akurat w tej kwestii macie racje.
Jak przystało na prawackiego przygłupa, fakt regularnego popełniania przez śmieci z tego busa przestępstw, występków i wykroczeń oraz obojętności pisowskich służb zupełnie pominąłeś w budowaniu tej upośledzonej analogii.
Klasyka.
Honk Honk
@Razzish: Dziwimy się. Jakie są przesłanki, żeby trafił do aresztu?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Przecież ten koleś to dzban do kwadratu, z takimi nie ma co dyskutować ponieważ jawnie popierają łamanie prawa.