Wpis z mikrobloga

Byłby ktoś zainteresowany serią wpisów i analiz o tym jakich manipulacji/błędów poznawczych dokonuje Wojna Idei na swoim kanale?

Przejrzałem jego kanał i dałoby radę zrobić z 30 wpisów nawet z miejsca, tylko się chce zorientować, czy byliby zainteresowani i czy jest dla kogo pisać

#neuropa #4konserwy #gruparatowaniapoziomu
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@penszuji jedno mnie zastanawia. Wojna idei prowadzi rozmowy z ludźmi o różnych poglądach i praktycznie każdy kto ma coś do powiedzenia może z nim taką rozmowę przeprowadzić. Zbierz cały materiał jaki możesz i skonfrontuj się z Szymonem, na pewno nie odmówi. Skoro według ciebie tak bardzo manipuluje i jego materiały są pełne błędów poznawczych to najlepiej byłoby mu to wytknąć w twarz na streamie, nawet nie musisz przeprowadzać z nim videorozmowy,
  • Odpowiedz
Nawet jeśli jest waszym zdaniem tak bardzo prawicowy, stronniczy i zakłamany to otwarcie zachęca do rozmów i robi to w kulturalny sposób. Czemu by więc nie przeprowadzić takiej rozmowy na streamie? Było by to bardzo ciekawe.

@KozakCzerwony: bo rozmawia z kim sobie wybierze a w wielu tematach nagrywa film i się DO NIEGO NIE ODNOSI NIGDZIE, nie wchodzi w żadną dyskusję i nie broni swoich tez przed argumentami o których
  • Odpowiedz
@penszuji zrob to w takiej formie zeby ewentualnie sam autor pozniej do tego sie odniosl. Zrobmy z tego powazniejsza dyskusje. Moze jakies kategorie zeby chaosu nie bylo. Jestem za. Solidny "kątęt" jak najbardziej pożądany
  • Odpowiedz