Aktywne Wpisy

Salido +866
Minął 1. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
źródło: 1-411243-12
Pobierz
Vezz +552
#mecz
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie

https://myanimelist.net/anime/3840/Crystal_Blaze
Glass Maiden/Crystal Blaze
Tytuł kręci się wokół agencji detektywistycznej, niezbyt profesjonalnej, prowadzonej przez samca alfa zabijakę, wokół którego kręci się banda małolatów. Zostają uwiązani w bardzo grubą w sprawę - w mieście młode dziewczyny zmieniają się w szklane posągi. Agencja dostaje zlecenie na odebranie takiej jednej statuetki od panów w czarnych garniturach.
Teoretyczne mamy wszystkie właściwe składniki, by odnieść sukces. Fabuła jest całkiem ciekawa, postacie w porządku, może poza jedną wybitnie irytującą, w tle gra jazzowo-rockowa muzyczka, wizualnie bez fajerwerków, ale też bez powodu do wstydu. W praktyce, brakuje tego czegoś. Mamy setting brudnego upadłego miasta pełnego przemocy... ale jakoś specjalnie tego nie czuć. Dramatycznym scenom brakuje dramatyzmu, dynamicznym dynamiki, śmiesznym śmieszności. Po prostu brakuje polotu, nikt mnie nie ciągnął za nos by pokazać "patrz! ale teraz będzie się działo". Pół odcinka potrafiłem obejrzeć z zaciekawieniem, drugie pół czatując z kimś, bo na ekranie były nudy bez znaczenia dla fabuły, a postacie odstawiały jakieś przedziwne głupoty. Oglądanie tego tytułu porównałbym do siedzenia na wykładzie profesora flegmatyka. Wiem, że powinienem to obejrzeć, bo jest tam gdzieś coś wartościowego, ale z drugiej strony zerkałem na zegarek, czekając aż się skończy.