Wpis z mikrobloga

chcialbym dzis kupic sobie fotel biurowy albo gejmingowy
zalezy mi zeby byl mega wygodny i mial opcje zablokowania go po odchyleniu, pochylam sie do tylu, cyk i fotel jest zablokowany i leze sobie na nim wygodnie
do 500zl kupie cos porzadnego i fajnego? nie zalezy na sprzecie robionym pod oskarkow gdzie placa za marke a fotel jest zrobiony z gowna
#fotele #fotel #fotelbiurowy #fotel #pomocy @zakupoholik
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Yeznaw też mam Markusa z Ikei i dla mnie mistrzostwo. Potrafię siedzieć z 12h w ciągu dnia i nic nie boli, dosyć wygodny, jedynie szkoda że nie regulują się podłokietniki ale c--j i tak super jak za tą cenę i w porównaniu do innego gówna marketowego. Ofc wersja materiałowa, bo do skórzanej się strasznie d--a przykleja jak siedzisz w lecie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Yeznaw: tamdrup z jyska, ja kupilem na promce za 500 zł. Jedyne czego mi brakuje to opracie głowy lepsze ale daje rade. Uzytkuje juz ponad rok i spisuje sie dobrze
  • Odpowiedz
@Yeznaw: szukaj ergonomicznego biurowego
za 500zł nie dostaniesz super fotela ale znośny już tak

ja ostatnio wydałem 3 stówy na niby gejmingowy, ale dlatego że wydawał się najlepszą opcją po prostu - oczywiście normalny chińczyk, ale takie same widziałem za 500 xD po prostu różne marże na to dają

nie daj się namówić na fotel ze skóry nigdy, materiał jest w k---e lepszy
  • Odpowiedz
Miałem 2 Markusy, łącznie ponad 10 lat. 2 lata temu przesiadłem się na Akracing za 899zl w jakimś promo. Powiem tak, myślałem że Markus jest wygodny, teraz nie mogę na nim siedzieć. Podłokietniki niemiłosiernie twarde, bez możliwości regulacji. Siedzisko niepotrzebnie szerokie, podparcie odcinka lędźwiowego praktycznie nie istnieje. Mówię to w porównaniu do fotela akracing. Oba stoją w pokoju obok siebie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
też mam Markusa z Ikei i dla mnie mistrzostwo.

@m76859:
Tez mam i w sumie to szału nie ma, do tego mają okropne podłokietniki, od których bolą uda. Musiałem przykręcić do tylnych punktów bo od n-----------a w blachę podłokietnika nie mogłem wyrobić. Jak dla mnie to tragiczne przeoczenie. Musiałbym siedzieć z nogami złączonymi razem i ściskać j---a żeby nie opierać ud o te pieprzone podłokietniki. Lepszy byłoby rozwiązanie pic rel
smk666 - > też mam Markusa z Ikei i dla mnie mistrzostwo.
@m76859: 
Tez mam i w sum...

źródło: comment_1596444587GIDSBu2qWdJ1qgDh68OnBz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@smk666 to ja nie wiem jak Ty szeroki jesteś ziom xD musiało by siedzieć 1,5x mnie żeby o podłokietniki udami dotykać a akurat uda to mam spasione jak ja p------e
  • Odpowiedz