chcialbym dzis kupic sobie fotel biurowy albo gejmingowy zalezy mi zeby byl mega wygodny i mial opcje zablokowania go po odchyleniu, pochylam sie do tylu, cyk i fotel jest zablokowany i leze sobie na nim wygodnie do 500zl kupie cos porzadnego i fajnego? nie zalezy na sprzecie robionym pod oskarkow gdzie placa za marke a fotel jest zrobiony z gowna #fotele #fotel #fotelbiurowy #fotel #pomocy @zakupoholik
nie zalezy na sprzecie robionym pod oskarkow gdzie placa za marke a fotel jest zrobiony z gowna
@Yeznaw: To jak poprzednicy pisali - Markus z Ikei tylko sprawdź w sklepie czy pasuje Ci umiejscowienie podparcia lędźwi bo w tym modelu nie ma regulacji
@void1984: do moich przychodzi ekipa zbuntowanych specjalistów w wieku 11-15 i grają. Dlatego podchodzę z nieufnością, bo rozwalają hurtowo te wszystkie fotele ( ͡°͜ʖ͡°)
@luksky: Moi są młodsi. Z drugiej strony w pracy kilkadziesiąt tych foteli jest wysiadywanych po 8 godzin i nic im nie jest. Z powodu dzieciaków kupiłem droższą wersję z "ekologiczną skóra", by ją łatwiej doczyścić. Jednak jeśli 500zł to twardy limit to i w nim da się zmieścić. Lepsze krzesła widziałem dopiero za 3-krotność tej kwoty.
zalezy mi zeby byl mega wygodny i mial opcje zablokowania go po odchyleniu, pochylam sie do tylu, cyk i fotel jest zablokowany i leze sobie na nim wygodnie
do 500zl kupie cos porzadnego i fajnego? nie zalezy na sprzecie robionym pod oskarkow gdzie placa za marke a fotel jest zrobiony z gowna
#fotele #fotel #fotelbiurowy #fotel #pomocy @zakupoholik
@Yeznaw: To jak poprzednicy pisali - Markus z Ikei tylko sprawdź w sklepie czy pasuje Ci umiejscowienie podparcia lędźwi bo w tym modelu nie ma regulacji
Słowo klucz: multiblock.
@luksky: Markus z IKEA bez skóry https://www.ikea.com/pl/pl/p/markus-krzeslo-biurowe-vissle-ciemnoszary-70261150
Z powodu dzieciaków kupiłem droższą wersję z "ekologiczną skóra", by ją łatwiej doczyścić. Jednak jeśli 500zł to twardy limit to i w nim da się zmieścić.
Lepsze krzesła widziałem dopiero za 3-krotność tej kwoty.