Wpis z mikrobloga

Siema biegacze! Muszę kupić nowe buty do biegania. Niestety dotychczasowy model w którym przebiegłem setki km. w tym kilka półmaratonów i jeden maraton został wycofany z sprzedaży. Biegam rekreacyjnie, głownie podłoże twarde- asfalt, ubita droga. Mam stopę neutralną.

Jakie buty z własnego doświadczenie polecacie? Budżet ok. 350 zł

Do ludzi z #poznan - który sklep w Poznaniu jest godny odwiedzenia?

#bieganie #biegajzwykopem #sport #obuwie #buty #polmaraton #maraton
  • 12
  • Odpowiedz
@trueno2: No to widzisz możesz zostać w adidasie i wybrac coś z ta samą technologią np SL20 lub przejść na Solar Drive lub Glide (moje drive'y 1400 km umarły już nadają się tylko na rower ale gdybym sie nie zakochał w nojkach to bym siedział dalej w nowych solarach :D). Aaa no i @pernikovy_tatko dobrze zauważył na adidasku -25% jest :D

Z innych marek NB Fuelcell Propel (starszy model)
  • Odpowiedz
@gokish: może tak być ( ͡° ͜ʖ ͡°) tzn. chyba akurat moje ogłoszenie spadło z rowerka tam, fb ma jakiś problem z akceptacją takich ogłoszeń, jak wystawiam nieruchomości to nigdy nie było problemu, nie wiem o co chodzi ale #!$%@?ć to xD
  • Odpowiedz
@trueno2: Kurna nie wiem czy jeszcze jakieś promki są, ale jeśli tak to za 350 kupisz reacty 2, boosty od adidasa i topowe modele newbalance. Ja biegam teraz w reactach 2 które upolowałem za jakieś 270 zł i mega je polecam.
  • Odpowiedz