Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +7
Co byście tu zmienili
Krótka wymiana zdań, skąd dokąd mówili że jadą ze Świebodzina przez Karkonosze, góry stołowe, jesioniki i spotkałem ich pod Cieszynem, chyba 10dzien trasy, cel Bieszczady. Szukali jakiegoś miejsca na biwak z noclegiem, zbierało się na burzę więc zaprosiłem ich do siebie. Wykąpali się, pojedli, opowiadali o swoich rowerowych wyprawach po całej Europie, wyspali się w wygodnym łóżku a rano pojechali dalej.
Tak mam wszystkie nerki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czuje dobrze człowiek (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez moderatora
@1964: a oni?
Przecież napisał że ma wszystkie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak pewnie zdążyłeś się zapoznać, piramida potrzeb podróżników rowerowych to po pierwsze dobrze zjeść, potem odświeżyć siebie i rower, a spać to można byle gdzie :)
@1964: mialem podobna historie w alpach wloskich, tyle ze nas byla piatka :)