Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
Może mi ktoś wytłumaczyć, skąd to uwielbienie do komentowania przez Borówke? Przecież to Szaranowicz rajdów formuły pierwszej. Wchodził zawsze w słowo Sokołowi, poziomem ogarnięcia tego co się dzieje na torze nie ustępuję Kapicy, na którego wszyscy narzekają, tylko jeszcze na dodatek najbardziej co go na torze interesowało, to celebryci.

Ja wiem, że jestem stara, bo jak RK był u szczytu sławy, to chodziłam do liceum, a większość wykopków na chleb mówiła pep, no ale litości. Może jeszcze pikieta o powrót Maurycego Kochańskiego? ಿ_
#f1 trochę #heheszki
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Green81: I tak mimo tych błędów i tak Borówa > Gąsior. Czemu takie uwielbienie? Bo zapewne sporej liczbie osób przypominają się młodsze czasy, którym towarzyszyła F1 z komentarzem duetu Borowczyk + Sokół.
  • Odpowiedz
@Green81: W dużej mierze to chyba jednak sentyment. Miał sporą widzę nazwijmy to spoza toru i tym zasłynął. Do tego barwny język, ciekawe porównania. Nikt nie jest nieomylny, szczególnie jak podczas wyścigu się sporo dzieje. On przynajmniej potrafił nadrobić w innych obszarach.
  • Odpowiedz
  • 8
@TheArrow: tylko ja doskonale pamiętam te czasy i to jak na każdym forum poświęconym F1 było narzekanie na AB, że nie ogarnia, co chwilę mówi głupoty i wchodzi w słowo. Sentyment, sentymentem, ale bądźmy sprawiedliwi
  • Odpowiedz
  • 0
@milosz1204: ja go Szanuję, bardzo miło wspominam jego komentarze, tylko za długo to ciągnął. Tak samo szanuję Babiarza za lekkoatletykę, ale o skokach to on nie ma żadnej wiedzy
  • Odpowiedz
@Green81: + jak nic się nie działo na torze to już lepiej słuchać o jakichś paniach albo ciekawostkach z padoku, ja np. nie wiedziałem ze Strolla sponsoruje jakas tam firma torebek
  • Odpowiedz