Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Green81: I tak mimo tych błędów i tak Borówa > Gąsior. Czemu takie uwielbienie? Bo zapewne sporej liczbie osób przypominają się młodsze czasy, którym towarzyszyła F1 z komentarzem duetu Borowczyk + Sokół.
  • Odpowiedz
@Green81: W dużej mierze to chyba jednak sentyment. Miał sporą widzę nazwijmy to spoza toru i tym zasłynął. Do tego barwny język, ciekawe porównania. Nikt nie jest nieomylny, szczególnie jak podczas wyścigu się sporo dzieje. On przynajmniej potrafił nadrobić w innych obszarach.
  • Odpowiedz
  • 8
@TheArrow: tylko ja doskonale pamiętam te czasy i to jak na każdym forum poświęconym F1 było narzekanie na AB, że nie ogarnia, co chwilę mówi głupoty i wchodzi w słowo. Sentyment, sentymentem, ale bądźmy sprawiedliwi
  • Odpowiedz
  • 0
@milosz1204: ja go Szanuję, bardzo miło wspominam jego komentarze, tylko za długo to ciągnął. Tak samo szanuję Babiarza za lekkoatletykę, ale o skokach to on nie ma żadnej wiedzy
  • Odpowiedz
@Green81: + jak nic się nie działo na torze to już lepiej słuchać o jakichś paniach albo ciekawostkach z padoku, ja np. nie wiedziałem ze Strolla sponsoruje jakas tam firma torebek
  • Odpowiedz