Wpis z mikrobloga

Chłop 28 lat, zero mięśni, zero zarysu męskiej sylwetki, zwiotczałe barki, chude ręce, brak waskularyzacji, ramiona szerokości bioder, obwisły brzuch, zero opalenizny, brak owłosienia na rękach i nogach świadczący o bardzo niskim poziomie testosteronu, delikatna ginekomastia.
Możecie ubierać się w najlepsze ciuchy, możecie eksperymentować kolorami, fasonami, rozmiarami, dopasowaniem, ale w ostateczności we wszystkim będziecie c-----o wyglądać. Czemu? Bo nie macie męskiej sylwetki! A wystarczy 2 razy w tygodniu robić pompki i się podciągać. Dorzućcie do tego raz w tygodniu basen, to za pół roku macie sylwetkę jak po prawej.
A poza tym po co wam te wielkie telefony, wielkie paski z wielkimi klamrami, olbrzymie zegarki? To jest męskie? xD Męski i wielki to ma być wasz fiut w majtach, a nie gadżety. Ale może po prostu chcecie nadrobić pewne braki.
Koleś po prawej wygląda zajebiście, nie ma paska, ma delikatny zegarek, dopasowane spodnie i dopasowaną koszulkę. A wygląda zajebiście, bo ma męską sylwetkę i dużą pewność siebie którą daje mu duży fiut w slipkach.
#modameska #ubierajsiezwykopem #kalistenika #ladypan (ten po prawej, po po lewej to nie xD)
zloty_wkret - Chłop 28 lat, zero mięśni, zero zarysu męskiej sylwetki, zwiotczałe bar...

źródło: comment_1595873983JlmjxS3Iu7HBKZr7yCwwWL.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zloty_wkret: kuźwa, ale udany koło z tego Mirka co to pisał xd
Nie mam obwisłego brzucha i ginekomastii xd To raczej wina postawy niż brzucha. Stoję "spocznij" z brzuchem do przodu a klatką do tyłu. Mam 175 i 70 kg wagi to jaka to otyłość xd

A tak jak ten gość po prawej to w życiu bym się nie ubrał. Białe spodnie, polo wkasane w spodnie i te śmieszne buty.
  • Odpowiedz
madry post ale to zdanie to bzdura

@Prokurator1990:
Skąd taki wniosek?
To wcale nie jest tak, że żeby wyglądać jak facet to trzeba zacząć chodzić na siłownię, nakupować przedtreningówek, międzytreningówek, potreningówek i najlepiej kłuć dupę.
Na drążku można zrobić całkiem dobrą sylwetkę, na pompkach zresztą też.
  • Odpowiedz
brak owłosienia na rękach i nogach świadczący o bardzo niskim poziomie testosteronu

To tak nie działa ziom xD. Równie dobrze ktoś po prostu może mieć niewiele mieszków włosowych w tych miejscach. Ja mam włosy na nogach jak sasquatch, a na rękach niewiele, co to znaczy? Że mi się testosteron równoważy do średniej? xD
@zloty_wkret:
  • Odpowiedz