Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Rowerowy Równik Skrypt
  • 48
519 488 + 104 = 519 592

Druga setka nie robi już takiego wrażenia.
Trasa była bardzo fajna, bardzo przyjemna. Jeden czy dwaj kierowcy wyprzedzali, w odległości ok 50cm, reszta powyżej, ponad 3/4 powiedziałbym, że ponad 1m. Bardzo, bardzo fajne uczucie nie czuć się zagrożonym co chwila.
Dzisiaj zagrożony byłem raz, przez swoją głupotę.... zjeżdżałem do sklepu i zapomniałem, że szosa na luźnym kamieniu nie trzyma się tak jak MTB - tak, przewróciłem się ( ͡ ͜ʖ ͡). Na szczęście nawet na owijkach nie ma śladu. Jak również kolano nie ucierpiało. (kolejność nie jest przypadkowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Przewyższenia: 620m
Średnia prędkość: 27,9km/h

Kilka drobnych modyfikacji do tej trasy i będzie ona moją co tygodniową lub dwutygodniową.

#rowerowyrownik #szosa #100km #ruszkielce

Wpis dodany za pomocą tego skryptu
g.....h - 519 488 + 104 = 519 592

Druga setka nie robi już takiego wrażenia. 
Tra...

źródło: comment_1595767053Zg40DbG24BKshDWWOQh1cV.jpg

Pobierz
  • 12
@grzemach:
Mój rower 18+2 (łańcuch), a ja obecnie pod 120.
Mój maks. to 85 km na ten moment.
Na 100+ muszę trochę zrzucić. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@brass: nie koniecznie, ja zrobiłem jakieś 130 km przy jeszcze wyższej wadze, tylko warto sobie wziąć jakieś przekąski na drogę, bo przy ostatnich 20 km byłem już padnięty, do tego dużo wody no i co jakiś czas warto sobie zrobić 5-10 min przerwy.
@grzemach:
Na razie jeżdżę sobie na luzie 50tki i 60tki. Jak trochę zrzucę to będę kombinował.
Na pewno buty są istotne - moje są tanie i stare typu ogólno-sportowego (miękka podeszwa). Podejrzewam, że twarda podeszwa by wiele zmieniła, ale nienawidzę VANsów.