Aktywne Wpisy
R2D2_z_Sosnowca +473
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
magdalena-gaska +157
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo
Druga setka nie robi już takiego wrażenia.
Trasa była bardzo fajna, bardzo przyjemna. Jeden czy dwaj kierowcy wyprzedzali, w odległości ok 50cm, reszta powyżej, ponad 3/4 powiedziałbym, że ponad 1m. Bardzo, bardzo fajne uczucie nie czuć się zagrożonym co chwila.
Dzisiaj zagrożony byłem raz, przez swoją głupotę.... zjeżdżałem do sklepu i zapomniałem, że szosa na luźnym kamieniu nie trzyma się tak jak MTB - tak, przewróciłem się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Na szczęście nawet na owijkach nie ma śladu. Jak również kolano nie ucierpiało. (kolejność nie jest przypadkowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Przewyższenia: 620m
Średnia prędkość: 27,9km/h
Kilka drobnych modyfikacji do tej trasy i będzie ona moją co tygodniową lub dwutygodniową.
#rowerowyrownik #szosa #100km #ruszkielce
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Też bym spróbował, ale nie z obecną masą.
Jaka jest Twoja łącznie z rowerem?
Mój rower 18+2 (łańcuch), a ja obecnie pod 120.
Mój maks. to 85 km na ten moment.
Na 100+ muszę trochę zrzucić. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mi padają stopy. Mrowienie, brak czucia.
Nie sądzę. Ja generalnie mam problemy ze stopami (czasami puchną), wysokie ciśnienie (150+/120) i parę innych przewlekłych badziewi.
Na razie jeżdżę sobie na luzie 50tki i 60tki. Jak trochę zrzucę to będę kombinował.
Na pewno buty są istotne - moje są tanie i stare typu ogólno-sportowego (miękka podeszwa). Podejrzewam, że twarda podeszwa by wiele zmieniła, ale nienawidzę VANsów.