Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#lgbt #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Jak górnik przybędzie na marsz równości, to jest epatowanie górnictwem?
No i to jest to, o czym mówiłem. Zobaczyłeś jakieś stronnicze fotografie i na ich podstawie wysuwasz wnioski. A tak nawiasem mówiąc, na tej fotografii nie ma "epatowania
Piszesz coś o argumentach choć jedyne co potrafisz to na zdjęcie odpowiedzieć zdjęciem. Tak na marszach równości są też normalnie zachwujący się ludzie i gdyby byli tylko tacy to nikt nie miałby srania o to, ale są też ludzie, którzy z jakiś powodów chcą światu przedstawić swoje fetysze i fantazje seksualne,
Powodów dla marszy jest wiele. Prawaki mogli wcześniej pomyśleć i nie gnoić gejów to by parad nie było. ¯\(ツ)_/¯
Tak jak w starożytnej Grecji.
XDDDD
KC <3
@CzajnikZniszczenia: Akurat w Polsce gnoiła gejów tylko lewica w PRL. Inne kraje to ich sprawa.
@NiebieskaTrybuna: NIe wiem jak w USA, ale poszukaj sobie zdjęć z Honandii parad heteroseksualistów epatujących seksem łącznie ze strojami B--M.
Nie wiem po co, ale nie odróżnia ich to od pozostałych orientacji w Holandii.