Wpis z mikrobloga

Z racji tego, że tęczowe avatarki z #neuropa twierdzą, że LGBT to ludzie walczący o swoje prawa a nie ruch światopoglądowy, mam do nich pytanie o co walczą zrzeszenia LGBT w Holandii czy USA gdzie parady równości epatujące seksem są powszechne mimo pełni praw do małżeństw czy adopcji? Tylko bez ku*wienia logiki, czyste argumenty i fakty.

#lgbt #bekazlewactwa #bekazpodludzi
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NiebieskaTrybuna: Ale on tylko mówi, że takie grupy istnieją - to raz. Dwa, że nawet gdyby przybyli, to nie jest nic złego, ani tym bardziej "epatowanie seksem".

Jak górnik przybędzie na marsz równości, to jest epatowanie górnictwem?

No i to jest to, o czym mówiłem. Zobaczyłeś jakieś stronnicze fotografie i na ich podstawie wysuwasz wnioski. A tak nawiasem mówiąc, na tej fotografii nie ma "epatowania
T.....8 - @NiebieskaTrybuna: Ale on tylko mówi, że takie grupy istnieją - to raz. Dwa...

źródło: comment_1595531050FGDGH3tY5PVmMwJoRxayOj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tajemniczy58: Nie k--w logiki, podobne zdjęcia można wyciągać z marszów niepodległości co nie przeszkadza wam ich nazywać marszem faszystów.

Piszesz coś o argumentach choć jedyne co potrafisz to na zdjęcie odpowiedzieć zdjęciem. Tak na marszach równości są też normalnie zachwujący się ludzie i gdyby byli tylko tacy to nikt nie miałby srania o to, ale są też ludzie, którzy z jakiś powodów chcą światu przedstawić swoje fetysze i fantazje seksualne,
  • Odpowiedz
@NiebieskaTrybuna: I żaden tęczowy kretyn Ci nie odpowiedział. Nie warto, serio. Nim u nas dojdą i o ile dojdą będziemy na to patrzeć z nieba, piekła, z znikąd z nowego ciała czy z czego tam wierzysz i to na naszej głowie być nie bedzie.
  • Odpowiedz
o co walczą zrzeszenia LGBT w Holandii czy USA gdzie parady równości epatujące seksem są powszechne

@NiebieskaTrybuna: NIe wiem jak w USA, ale poszukaj sobie zdjęć z Honandii parad heteroseksualistów epatujących seksem łącznie ze strojami B--M.
Nie wiem po co, ale nie odróżnia ich to od pozostałych orientacji w Holandii.
  • Odpowiedz