Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
"Wierzę, że wtedy Pan Bóg pobłogosławi naszej Ojczyźnie"
Powiedział Michał Ulewiński
#ciekawostki
#wiara
#chrzescijanstwo
#polska
@tomtom666: ty piszesz debilizmy na wykopie.
Niniejszym cię piętnuję za szkodzenie społeczności zarówno przez bycie nierobem internetowym, jak i przez szerzenie swojej głupoty za pomocą mediów masowych.
@Leninzone: prawda, niech spada. Katolicy myślą, że mają Polskę na wyłączność (-‸ლ)
Są ludzie, którzy mają średnio 843 akcje miesięcznie, co oznacza, że faktycznie nie wychodzą już z piwnicy. Zgadnij, o kim mówię.
@Kokomango:
Mało tego.
Oni myślą, że Polacy mają Boga na wyłączność...
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomtom666: ja akurat większość akcji na wykopie wykonuję w trakcie pracy, bo pozwala mi ona na to, więc tak naprawdę mam znacznie mniej bezproduktywnych akcji niż ty.
No i dalej to nie wyjaśnia głupoty twojego twierdzenia,
Nie wyobrażaj sobie ze to jest atak centralnie w Twoją religię. To samo powiedziałbym o kimś kto przeszedł kraj z miotą z Harrego Pottera i rzucał patykiem zaklęcia na każdy dom.
@benzdealer: bo głupota jest niezwykle zabawna i przerażająca zarazem
"W oczach jego Boga"
To jest jego" wiara, ale ty wiesz lepiej co jest więcej warte dla jego Boga?
By przebłagać własnego Boga bo on wie lepiej ode mnie co jest temu akurat bogu miłe?
Rozumiem, że dostał bezpośrednie wytyczne od... gorejącego krzaka? Czy może od skrzydlatego
jegomościa z ognistym
Gosc ma prawo z---------c po Polsce z czym tam chce a ja mam prawo to ocenić i nic więcej.
Peace pobożny
@huntforfur: przecież to są dwa zupełnie różne wymiary, obrażasz poważnie chorych ludzi. Fanatyzm religijny to zwykła głupota tak samo jak foliarstwo.
Wszystko byle tylko pokazać niechęć do "katoli".
Xdddd