Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 340
Wiecie, że ten typek chodził po Polsce, wyruszył z miejscowości Różaniec, a trasę tak zaplanował, że wyznaczył na mapie Polski znak krzyża.
"Wierzę, że wtedy Pan Bóg pobłogosławi naszej Ojczyźnie"
Powiedział Michał Ulewiński
#ciekawostki
#wiara
#chrzescijanstwo
#polska
DzonySiara - Wiecie, że ten typek chodził po Polsce, wyruszył z miejscowości Różaniec...

źródło: comment_1595527341BZrn8XEVchJ5ydHKmGCWAr.jpg

Pobierz
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

: bo człowiek to istota społeczna i zdrowe, wręcz pożądane jest piętnowanie postaw, które szkodzą społeczności. Łażenie z krzyżykiem nie różni się od chlania piwa pod sklepem - jest marnotrawieniem potencjału, przez co cała społeczność traci na nierobie.

@tomtom666: ty piszesz debilizmy na wykopie.

Niniejszym cię piętnuję za szkodzenie społeczności zarówno przez bycie nierobem internetowym, jak i przez szerzenie swojej głupoty za pomocą mediów masowych.
  • Odpowiedz
obejrzałem filmik z nim i nie wiem czy tak nie szkodzi. On chciałby, żeby Polska była królestwem chrystusa. Niech w--------a fanatyk religijny

@Leninzone: prawda, niech spada. Katolicy myślą, że mają Polskę na wyłączność ()
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: no nie, ja oprócz wykopu robię setkę innych rzeczy, dlatego mam średnio 188 akcji miesięcznie

Są ludzie, którzy mają średnio 843 akcje miesięcznie, co oznacza, że faktycznie nie wychodzą już z piwnicy. Zgadnij, o kim mówię.
  • Odpowiedz
no nie, ja oprócz wykopu robię setkę innych rzeczy, dlatego mam średnio 188 akcji miesięcznie

Są ludzie, którzy mają średnio 843 akcje miesięcznie, co oznacza, że faktycznie nie wychodzą już z piwnicy. Zgadnij, o kim mówię.

@tomtom666: ja akurat większość akcji na wykopie wykonuję w trakcie pracy, bo pozwala mi ona na to, więc tak naprawdę mam znacznie mniej bezproduktywnych akcji niż ty.

No i dalej to nie wyjaśnia głupoty twojego twierdzenia,
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@pobozny: ja tylko powiedziałem że według mnie powinien porozmawiać z psychologiem, jeżeli nie chce to niech tego nie robi.
Nie wyobrażaj sobie ze to jest atak centralnie w Twoją religię. To samo powiedziałbym o kimś kto przeszedł kraj z miotą z Harrego Pottera i rzucał patykiem zaklęcia na każdy dom.
  • Odpowiedz
@Radysh o wiele więcej warta, także w oczach jego boga, niż bezcelowe (imho) łażenie w te i wewte?
"W oczach jego Boga"
To jest jego" wiara, ale ty wiesz lepiej co jest więcej warte dla jego Boga?
  • Odpowiedz
@uriel_ck: Czyli on może iść z błagalną marszrutą w imieniu Polaków czyli także moim, ateisty.
By przebłagać własnego Boga bo on wie lepiej ode mnie co jest temu akurat bogu miłe?

Rozumiem, że dostał bezpośrednie wytyczne od... gorejącego krzaka? Czy może od skrzydlatego
jegomościa z ognistym
  • Odpowiedz
@pobozny nikogo nie nienawidzę mistrzu( ͡º ͜ʖ͡º)
Gosc ma prawo z---------c po Polsce z czym tam chce a ja mam prawo to ocenić i nic więcej.
Peace pobożny
  • Odpowiedz
Choroba toczącą społeczeństwo do choroby jednostki

@huntforfur: przecież to są dwa zupełnie różne wymiary, obrażasz poważnie chorych ludzi. Fanatyzm religijny to zwykła głupota tak samo jak foliarstwo.
  • Odpowiedz
@dendrofag: niech pajacuje przez pola i lasy wtedy by pokazał siłę woli. A tak po asfalciku w czyściutkich ubrankach. Na siłę próbujesz mi wcisnąć ogólna niechec pomijając argumenty. Normalny człowiek jak chce to się modli idzie do kościoła czy cos. Szkoda gadac
  • Odpowiedz