Wpis z mikrobloga

Wie może ktoś jak poprawić się jeszcze bardziej na otp? mam wygrane na poziomie 65% ale myśle że gram coraz gorzej zamiast lepiej, ranga to p3. Gram 99% gier kledem i zaczynam przegrywać na banalne picki jak Aatrox czy maokai. Może są tu jakieś otp i poradzą co zrobić?
#leagueoflegends
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zagulal: To chyba normalne, że wraz z wbijaniem wyższych poziomów i MMR dostaniesz lepszych przeciwników i będziesz wygrywał rzadziej. Gracz cały czas tak samo, a może i trochę lepiej, ale losuje lepszych przeciwników.
  • Odpowiedz
@zagulal: no to myślę, że tu leży problem, po prostu grasz na coraz lepszych graczy, a nie ty grasz gorzej.
Generalnie progres nie zależy od tego ile grasz/jak długo tylko co robisz w kierunku, aby progresować.
W skrócie, zdobycie nowej wiedzy + analiza własnych gier.
Wejdź na kanał bezum i zobacz jego analizy. Generalanie polecam Ci obejrzeć każdy film od początku kanału wyciągniesz stamtąd wiedzę na temat wszystkie i każda
  • Odpowiedz
@zagulal: O proszę, jesteś w identycznej sytuacji, co ja kiedyś, nawet ranga się zgadza. Ja ścianę pokonałem wcielając w życie kilka rzeczy - znalazłem sobie dwóch streamerów, którzy są również OTP mojej postaci no i jakoś od dłuższego czasu sobie ich regularnie oglądam do kawki. Poza tym, przed sesją z rankedami odpalam VOD-a in-game jakiegoś OTP Master+ i oglądam z własną analizą go, build, match up itp. a potem wdrażam
  • Odpowiedz
@zagulal: kled na niskich rangach robi robotę bo ludzie nie wiedzą jak działa więc te winratio może być mylne.
poprosić kogoś lepszego ale z jakiegoś diaxa chociaż by obejrzał twojego repa z tobą, może podejmujesz złe trejdy...za mało wyciągasz z ganków i killi, robisz złe recalle, dostajesz ganki wiedząc że przeciwny jungler jest w top side.
w kledzie ważne jest też dobre wykorzystanie ult i zrobienie przewagi do 20 minuty...a
  • Odpowiedz
@zagulal: Grasz tak samo ale trafiasz na lepszych graczy. Nie grałem juz ze 4 patche ale kled na mao to nie jest łatwa linia jak go szybko nie zabijesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz