Aktywne Wpisy

XkemotX +379
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +30
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom

Przed chwilą dotarła do mnie papierowa wersja polskojęzycznego drugiego wydania tej kultowej pozycji.
W przeszłości zdarzyła mi się już lektura niektórych rozdziałów ebooka Dragon Book, ale sporo wiedzy czeka jeszcze na przyswojenie. Liczę na to, że spoglądający z regału biały smok będzie bardziej motywował do działania. :D
#polydev #ksiazki #programowanie #kompilatory #dragonbook #naukaprogramowania
źródło: comment_1595243861GUuStoSKwyPbQjh1poBa4Y.jpg
Pobierz@informatyk:
źródło: comment_1595252412WMm8yte0loUalHtNfgmLFf.jpg
Pobierzźródło: comment_1595252984Dhl7QbZbi9IpemTaCTFFWP.jpg
Pobierzźródło: comment_1595455241pYuhtLpLqpzl6ZxcisHQjI.jpg
Pobierzźródło: comment_1595455258hAcywDVhXID5ne6DSAP3oj.jpg
Pobierz