Wpis z mikrobloga

Powiem tak: jeszcze 2 tygodnie temu chciałem zagłosować na trzaska, bo w b.dużym skrócie jego zwycięstwo doprowadziłoby do osłabienia PiSu. Jakoś te 2 tygodnie temu "odkryłem" tagi #polityka oraz #neuropa na wykopie i zrozumiałem, że już lepiej, żeby to długoPiS wygrał w tej drugiej turze. Jeżeli wyborcy trzaska to rzeczywiście w większości tęczowe badziewie lgbtq, feministki / feminiści, pseudo-wykształcone karynki, aborcjonistki, zwolennicy twierdzenia, że mamy kilkadziesiąt płci itd. to już kuhwa lepsza wydaje się być władza PiSu przez najbliższe 20 lat, niż oddanie władzy w ręce takiego dziadostwa...
Do niedawna uznawałem PO za mniejsze zło, ale teraz wiem, że PiS to przynajmniej względna normalność i, mimo wszystko, lepsza opcja.
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #4konserwy #przemyslenia
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kimjajestem999: Nie powinieneś się kierować wykopem, który jest wylęgarnią trolli.

Dobry wynik Trzaskowskiego jest efektem głosowania "anty PiS" - gdyby teraz Trzaskowski założył partię to miałby, może z 10%, za 3 lata walczyłby o próg. Po prostu ludzie są w-------i rządami obecnej ekipy.
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: Ja tu widzę powazną dziurę w logice. O twoim głosie na kandydata decyduje poziom jego wyborców? Say what? :D To ty głos wyborach traktujesz jak wyrażanie swojej osobowości i przynależności do grupy spolecznej?
  • Odpowiedz
: jeszcze 2 tygodnie temu chciałem zagłosować na trzaska

no i po co kłamiesz

Jeżeli wyborcy trzaska to rzeczywiście w większości tęczowe badziewie lgbtq, feministki / feminiści, pseudo-wykształcone karynki, aborcjonistki, zwolennicy twierdzenia, że mamy kilkadziesiąt płci itd.

Standardowy wysryw długoletniego prawaka z wykopu. Kogo ty chcesz oszukać? nigdy nie myślałeś nad głosowaniem na trzaskowskiego, twój wpis to trolling
@kimjajestem999
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: Niestety, ale Twoja obserwacja jest błędna. Trzaskowski nie ma nic wspólnego z LGBT, a wręcz się ich wstydzi, więc nie może liczyć na ich poparcie, no chyba, że mówimy o drugiej turze. Elektorat Platformy to zazwyczaj ludzie 30-50 lat z dużych miast, wykształceni, raczej konserwatywni (ale w stronę centrum - mają wywalone w to po prostu i nie zabierają głosu) - i właśnie tacy pseudo-intelektualni, którzy uważają, że ich
  • Odpowiedz
Za każdym razem gnije z tych wysrywów XDDD

Jakiś wykopowy pryszczaty nerd przekonał mnie komentarzem na forum ze śmiesznymi obrazkami aby nie iść na wybory lub zagłosować na tego lub tamtego xD
  • Odpowiedz