Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

Do niedawna uznawałem PO za mniejsze zło, ale teraz wiem, że PiS to przynajmniej względna normalność i, mimo wszystko, lepsza opcja.
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #4konserwy #przemyslenia
Dobry wynik Trzaskowskiego jest efektem głosowania "anty PiS" - gdyby teraz Trzaskowski założył partię to miałby, może z 10%, za 3 lata walczyłby o próg. Po prostu ludzie są w-------i rządami obecnej ekipy.
@TenTypZez: Po części tak. Akurat w tym wypadku wahałem się nad głosem na trzaska i brakiem głosu i wygrała
niż PiS.
no i po co kłamiesz
Standardowy wysryw długoletniego prawaka z wykopu. Kogo ty chcesz oszukać? nigdy nie myślałeś nad głosowaniem na trzaskowskiego, twój wpis to trolling
@kimjajestem999
@NiemieckiArbiter: Najpewniej masz rację, ale tak czy inaczej tylko się utwierdziłem w przekonaniu, żeby odpuścić 2. turę.
geje to tylko pociski, kto inny strzela. jak zawsze z resztą