Aktywne Wpisy

WielkiNos +557
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Lolenson1888 +696
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Dobrze, że manga ta pojawiła się na naszym rynku, bo to świetny dodatek do DB i kawał znakomitego komiksu. Tak po prostu. Cieszy więc fakt, że mimo upływu lat opowieść ta wciąż ma się świetnie. Na wybuch drugiej DB-manii nie mamy chyba co liczyć (nie będzie więc wszędobylskich kart w paczkach chipsów, naklejek w opakowaniach rogalików czy gum do żucia i niezliczonych gadżetów), ale przynajmniej możemy cieszyć się kolejnym odsłonami Dragon Balla na naszym rynku. I to mnie jak najbardziej satysfakcjonuje.
Recenzja komiksu Dragon Ball – Historia poboczna: Odrodzony jako Yamcha
#manga #komiks #komiksy #dragonball #nerdheim
źródło: comment_1594905531YttfwOWHS2dNsDUSnBW7IC.jpg
Pobierz