Wpis z mikrobloga

@suqmadiq2ama: tak po prawdzie to racja, oprócz beki jak te krowy latają na małych silniczkach, zero chillu przy katarynie to w sumie problemu nie widzę, mimo że ja "szmaciarz" jestem. Jak się przy kei przy cumowaniu rozwalą to "za swoje", do pomostów z żaglówkami zwykle jak nie ogarniają to się boją podpływać, więc nikomu krzywdy nie zrobią. Manewrować mają na pewno łatwiej niż ktoś na żaglówce na zaburtowym z podniesionym
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: ee tam, moim zdaniem wystarczy legendarny filmik Janusza jak mówi że widzi biały szkwał i 11bft :D :D W ogóle dobry telefon musi mieć jak mu tak ładnie zbiera głos przy "takim wietrze" :D
Radus - @suqmadiq2ama: ee tam, moim zdaniem wystarczy legendarny filmik Janusza jak m...
  • Odpowiedz
@Radus: Oni sie zachowują tak samo jak sie zachowywali policjanci kiedy uwolniono repliki broni czarnoprochowej (ja od początku się w to bawiłem) to kiedy tylko policjanta spotkałeś na strzelnicy to lamentowali wręcz że jak to pozwolenia badania i nagle wjeżdża taki synek jak ja z młodszym bratem i giwerą w kalibrze .451 który krowie łeb urwie z 200 metrów no i jak to tak nie może być oni są poszkodowani
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: co do polskiej patentowości, z jednej strony w wielui krajach nie ma patentu i jest super, z drugiej u nas z powodu braku tradycji mamy też niską kulturę, dobry kurs jednak jej trochę uczy.

No ale skoro patent u nas można bez problemu kupić, więc nie ma wartości, więc po co on w ogóle jest :D :D

Nautika masz na myśli Delphie? Dla mnie to żaden wyznacznika, kupili ich francuzi i wyspecjalizowali się w
  • Odpowiedz
@zuchtomek: Tu nie chodzi o żaglówki tylko o houseboaty, takie rodzinne krypy co mają tylko silnik, kręcą się w miejscu jak chcą i mają kierownicę do sterowania. Ja sam uważam, że w ogóle przebywanie na wodzie wymaga minimum podstawowej wiedzy, ale takie buldupienie jest trochę na siłę, bo tym się jeździ jak wózkiem w markecie trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz