Wpis z mikrobloga

@cyberpunkbtc: przypomnij mi , nawet nadal mam ethereum kupione w Grudniu 2018 gdy każdy z was czekał na dalsze spadki a dopiero w kiwetniu wszyscy zaskoczyli że rynek już nie spadnie. XDD

Ty za to sprzedałeś w panice kiedyś jak trolowałem was wpisami , nawet Manah o tym pisał że się wtedy wyprzedałeś XD
@theromanpolan: Dostał za to zjeby że coś wymyślił. Nigdy nic nie sprzedałem.
Ty za to jesteś największą porażką tagu.
Fejki z zarobków. Jaranie się kursem traderskim na którym się dałeś wyruchać. Same bańki. Iota, bcash, poundx, eth i wiele wiele innych :D
@cyberpunkbtc: Jak narazie to wszyscy się z ciebie śmieją , nieudacznik i w dodatku nawet na bitkojnie się nie znasz XD Bajki to ty sobie możesz Danucie opowiadać XDD

Tak samo jak gdy BTC był po 20k i mówiłem że bez popytu cena nie pójdzie dalej , to na poprzednim koncie które usunełeś broniłes bredni Pawła że będzie tylko rosnąć , ja już 3 rok się z ciebie śmieję i nawet
@cyberpunkbtc: Pocieszaj się bardziej XD Bajki to ty kiedyś wymyślałeś jak to ty dawałeś pracę , przypomnij jakie bzdury pisałeś jako escobor XDDDDD Beka była z ciebie taka że aż konto usunełeś ze wstydu XDDD Nadal jest z ciebie beka i twojego ciasnego rozumku XD Próbujesz być śmieszny ale słabo ci to wychodzi
Ta? Kiedy to ja usunąłem konto ze wstydu? Ja #!$%@? jakim ty jesteś nieudzacznikiem żałosnym.
"Szef na budowie już nawet nic nie mówi jak patrzę się w telefon"
"Na co dzień jestem taki jak wszscy, nie wyróżniam sie, ale lubię pracę na budowie"