Aktywne Wpisy

hasek34 +32
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻

WielkiNos +127

Jesteś tą postacią w prawym dolnym rogu
Poza tym niech napisze kiedy z niego wyjdzie, to wtedy możemy dyskutować o tym ile zarobił, bo wiadomo że #!$%@? a on będzie siedział w tym nadal
Ty za to sprzedałeś w panice kiedyś jak trolowałem was wpisami , nawet Manah o tym pisał że się wtedy wyprzedałeś XD
Ty za to jesteś największą porażką tagu.
Fejki z zarobków. Jaranie się kursem traderskim na którym się dałeś wyruchać. Same bańki. Iota, bcash, poundx, eth i wiele wiele innych :D
No najbardziej Bcash mnie wyruchał 2 razy jak zrobił ATH , jedno po drugim XDDDDD
Tak samo jak gdy BTC był po 20k i mówiłem że bez popytu cena nie pójdzie dalej , to na poprzednim koncie które usunełeś broniłes bredni Pawła że będzie tylko rosnąć , ja już 3 rok się z ciebie śmieję i nawet
"Szef na budowie już nawet nic nie mówi jak patrzę się w telefon"
"Na co dzień jestem taki jak wszscy, nie wyróżniam sie, ale lubię pracę na budowie"
No i co mnie blokujesz upośledzony frajerze? Gdzie ja pisałem że nie usuwałem konta?
#!$%@? ci już całkiem, każdy twój wpis jest #!$%@? logiką