Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +400
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
#wybory
Chyba że 'najbogatsi', zarabiający powyżej 84k (próg nie zmieniany od ponad 11 lat, więc to nie tylko wina PiS ale i PO, a średnia zarobków dużo wyższa niż 10 lat temu) będą płacić już nie 32% a 50%, a obecne 17% zmniejszą
Konkretnie, o co ci chodzi. Rzucasz jakieś hasła o swoich znajomych, powtarzasz jakiś mit o "złodziejach" wzięty z propagandy PiS, a ja chciałbym, żebyś konkretnie opisał na czym miały polegać te zarzucane przez ciebie naruszenia.
Dlaczego jeszcze nie spotkałem sympatyka PiS, który by umiał to opisać?
- afer hazardowa,
- amebr gold,
- afera Beaty Sawickiej,
- afery podsłuchowe,
- sprzedaż
Ja p------ę, jaki #rakcontent
Kiedyś? Podatki cały czas rosną. Młodzi, którzy nie mieli szansy zakumulować żadnego majątku, już teraz nawet od pensji minimalnej, płacą 40% w samych podatkach bezpośrednich. Znaczy starsi, który wciąż pracują, też ale zazwyczaj mają choć własne mieszkanie i częściej lepszą płacę
Czyżby chodziło o próbę nowelizacji Konstytucji, druk 2374, który zakazywał sprzedaży lasów posiadanych przez państwo poza wyjątkami wskazanymi w ustawie. Projekt upadł zanim pojawiło się konkretne wskazanie wspomnianych wyjątków na skutek stwierdzenia, że PO chce sprzedać lasy państwowe. Jedynym, co mogło wskazywać na takie plany, było wyciągnięcie z Lasów Państwowych ponad półtora mld złotych i skierowanie ich na naprawę dróg w 2014 r. przez rząd Tuska. Z tego co ja natomiast pamiętam to internet w 2014 i 2015 zawalony był artykułami, że PO chce sprzedać lasy, żeby wypłacić odszkodowania "Żydom". Średnio się to zgadza ze stanem faktycznym, ale cóż,