Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jako rozowa mam pytanie do facetow - co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut? Nie zawsze ale 8 na 10 przyjazdow tak wyglada. Pytalam go dlaczego tak robi to mowi, ze "czeka az ostygnie" ale nie pamietam co dokladnie. Nie wydaje mi sie to prawdopodobne bo to zwykly samochod bez super silnika ani wyposazenia. Robi tak gdzies
Jako rozowa mam pytanie do facetow - co moze oznaczac to, ze chlopak po przyjezdzie do domu siedzi w aucie jeszcze srednio z 15-20 minut? Nie zawsze ale 8 na 10 przyjazdow tak wyglada. Pytalam go dlaczego tak robi to mowi, ze "czeka az ostygnie" ale nie pamietam co dokladnie. Nie wydaje mi sie to prawdopodobne bo to zwykly samochod bez super silnika ani wyposazenia. Robi tak gdzies
Komisarz_ +269

![POZNAŃ: 106 lat temu wybuchło Powstanie Wielkopolskie [ZDJĘCIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc9f7761ca12bd88b72260d4035d87b8b4701d2be59815fb05b42aa905bc676b,q80.jpg)

Ostatnia gra przed urlopem, ale mnie w lekką konsternację wbiła. Od początku wiedziałem, że będzie ciężko, bo Zed złe runy, Teemo rzadko kiedy jest jakoś bardzo usefull, a do tego Rammus + Vlad + Akali dawali mi stałą dawkę atencji. Starałem się budować pod enemy team, choć build wyszedł dziwny. Szybki botrk, potem armor pen i redukcja leczenia i jeszcze black cleaver wydał mi się spoko. Dalej chciałem zrobić MoM'a po tym jak Vlad raz zjadł mnie na samo Q+E. Ogółem nie było źle i ginąłem ostatni, ale focus leżał i po pierwszym teamfighcie gdzie focus posypał się po całości na smoku wdupiliśmy grę na jeden push. Może lepszy byłby jednak standardowy build z critem?
#leagueoflegends
źródło: comment_1594593031D5RGNzTdPjW6g7lLCJVna5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora