Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirki czy jakiś operator ma w ofercie na kartę tak coś zajebistego jak Play czyli rozmowy i smsy w obrębie sieci za free? Bez terminów, warunków i kruczków? #gsm #telefony #smartfon #play #orange #plus #tmobile
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xUnf: Tak, Plus ma też o ile wiem bo korzystam nazywa się to "zawsze bez limitu w Plusie". Jedyny warunek ważność konta na połączenia wychodzące, więc uruchamiasz RWK doładowujesz po tym za 5zł i przedłuża ci konto na rok po czym wyłączasz RWK( bo się wyklucza z zawsze bez limitu w plusie) jak wyłączysz RWK ważność i tak już masz na rok do przodu i uruchamiasz na końcu zawsze bez
  • Odpowiedz
@xUnf: tak, mamy te usługi o których wspomina szybkaszyba tyle, że nie można ich ze sobą łączyć :/
W innej taryfie podobna usługa jest za free ale ważność 30 dni od zasilenia, więc też trzeba pamiętać o doładowywaniu konta. Ale może inne promocje przypadną Ci do gustu. Zerknij na tę stronkę.
  • Odpowiedz
@xUnf: zrobiles tak jak powiedzial szybkaszyba? dziala? Bo tak ja powiedzial specjalista_plus rok waznosci konta i rozmowy za darmo do wszystkich w sieci sie wykluczaja(we wszystkich sieciach, ktore to oferuja) jetem ciekaw czy ten myk obchodzacy to dziala.
  • Odpowiedz
@Cynian: Właśnie nie, bo ta odpowiedź od Plusa, która to podważyła spowodowała, że nie chciało mi się kombinować. Z tego co widzę nikt nie ma takiej oferty podanej w tak prosty i przystępny sposób jak cholerny Play...
  • Odpowiedz
@xUnf: Dzieki za odpowiedz. No szkoda. Tak tylko play oferuje rozmowy/sms w sieci bez terminow (z tego co wiem bo tez wlasnie szukam czegos co pozwoli na tanie, sporadyczne rozmowy bez martwienia sie waznoscia konta). Inne wymuszaja ciagle doładowywanie aby mieć aktywne konto, co jest bezsensowne bo jak juz doladowywac to inne taryfy i sieci sa korzystniejsze, oferuja no lomit do wszystkich sieci i GB netu za 20-35 pln wiec
  • Odpowiedz