Wpis z mikrobloga

Zobaczcie co dziś znalazłem w domu. Płytki z wydania specjalnego Komputer Świat Gry z 2004 roku. Pamiętam że zagrywałem się w Airline Tycoona i Capitalism. Pewnie nawet gdzieś mam ten numer. Jeśli jesteście zainteresowani starymi pismami growymi, to mam ich całą kolekcje i mogę co jakiś czas wzbudzić westchnienie nostalgii :D W komentarzu druga fotka.
#staregry #gry #retrogaming #gimbynieznajo
PussyDestroyer1995 - Zobaczcie co dziś znalazłem w domu. Płytki z wydania specjalnego...

źródło: comment_1594453051c0o9V2KkmUiInIk2V4iLKj.jpg

Pobierz
  • 17
@PussyDestroyer1995: Tak, było magicznie #!$%@? pod tym względem. Wszystko w starych wersjach, bo nie było jak tego sensownie aktualizować. Stawianie nowego systemu trwało kilka godzin, bo zanim się to wszystko wgrało, zanim sterowniki, zanim programy itd. Robiło się customowe płyty windowsa z powgrywanym wszystkim, które czasem działały, a czasem nie. Sterowniki i oprogramowanie taniej było kupić na płycie, niż ściągnąć, nawet mając internet. Ah, internet. Łącze stabilne jak humor kobiety podczas
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kormas: @PussyDestroyer1995: @winsxspl: a właśnie - retro czasy. Szło się do kafejki grać ze swoją grupką w csa i warcrafta 3, inni cisneli w starcrafta. Wiedzę czerpałeś z gazetek które prenumerowales u pani w kiosku obok, szukałeś po raczkującym jeszcze internecie wciąż ucząc się angielskiego, wieczorem czekałeś aż w TV zacznie lecieć Hyper.

Kiedyś liczba źródeł i bodźców była mocno ograniczona, teraz wydaje mi się że jest ich przesyt
Kiedyś liczba źródeł i bodźców była mocno ograniczona, teraz wydaje mi się że jest ich przesyt i trudno w coś zainwestować więcej czasu.

@Kukki: Pełna zgoda. Z drugiej strony, te źródła często były... średnio rzetelne.