@Shishu: jestem zaskoczony że ziomek jeszcze pracuje i nikt nie p----------ł go za molestowanie. Moja różowa miała dawno temu podobną sytuację, zapytała się czy mogą jej skomunikować przesiadkę bo obecny pociąg ma opóźnienie. Usłyszała że jest to do zrobienia jak tylko usiądzie na kolanach kierownikowi. Głupi byliśmy że nigdzie tego nie zgłosiliśmy.
Mój właściciel mieszkania miał dokładnie takie teksty i lubił mnie zawstydzać, nauczyłam się je obracać przeciwko niemu i już potem nieśmiesznie i żonie się skarżył ze mu ubliżam XD
@Shishu: wbrew pozorom takie prymitywne zachowanie często działa, wiem bo je stosuję :) a kierownik poruchał przynajmniej w życiu więcej niż ty i ma co wspominać na emeryturze.
Nawet pod koniec "kariery" to takich rzeczy się nie powinno tolerować. Zwłaszcza w drużynie, przecież to ma takie rzutowanie na pogląd spółki. Ehh szkoda strzępić ryja.
@Shishu: Ach Ci straszy ludzie... Gadają coś bez sensu, trącając się w nie swoje sprawy, otwarcie krytykują, a jak znajdzie się ktoś asertywny, to od razu „brak wychowania” i „brak humoru”.
@WaveCreator: jeszcze jak!
@Nitro_Express: a bardzo rzadko mi się zdarzało z nim jeździć, ale były dość krótkie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@raven4444 no tak mu się nigdy nie zdarzyło, głównie tylko głupie żarty i tak jak wyżej - już nie
Na szczęście żyjemy w Polsce i nie wszyscy pozwolą na takie teksty w ich kierunku.
Mój właściciel mieszkania miał dokładnie takie teksty i lubił mnie zawstydzać, nauczyłam się je obracać przeciwko niemu i już potem nieśmiesznie i żonie się skarżył ze mu ubliżam XD
Komentarz usunięty przez autora
Nawet pod koniec "kariery" to takich rzeczy się nie powinno tolerować. Zwłaszcza w drużynie, przecież to ma takie rzutowanie na pogląd spółki. Ehh szkoda strzępić ryja.
źródło: comment_1594369680csEwSCmoOW7XuhUmqVK9W1.jpg
Pobierzźródło: comment_1594375049qyNYU6EQ0ZnJyt4roB0q87.jpg
Pobierz@Shishu:
źródło: comment_1594376762jGmckbcBWuAkmdfDffMD9n.jpg
Pobierz